ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2018 | 01:01

Φιλια αναμεσα σε αντρες και γυναίκες

μεχρι πριν λίγο καιρο πίστευα στην φιλια μεταξυ των δυο φιλων. Οχι μου λεγε η κολλητή μου ενας αντρας με μια γυναίκα μπορούν να κάνουν παρεα αλλα δεν γίνεται να ναι κολλητοί.Πάντα σε κάποιο σημείο ο ενας απ τους δυο θα δει διαφορετικα τον άλλον. Και τους τελευταίους μηνες εχω αλλάξει τελείως γνώμη. Ειμασταν μια παρεα ο βασιλης ηταν ο κολλητος μου και με τον Αντρέα καναμε πολυ παρεα αλλα παντα υπερχαι κατι ερωτικο μεταξύ μας συχνα μου πέταγε σποντες. Ηταν σχεδον ξεκαθαρο πως με ηθελε αλλα παντα σκεφτόμουν πως είμασταν μονο φίλοι.Ωσπου μια μερα κατι αλλαξε μεσα μου και τον ειδα διαφορετικά. Θέλαμε ο ενας τον αλλον παρα πολυ αλλα ποτε δεν λειτουργούσαμε ενω σαν φιλοι είμασταν παντα πολυ καλα. Τωρα τσακωνομασταν κσι χωρις να το θελουμε πληγώναμε παντα ο ενας τον αλλον. Όσο γινοταν αυτα ο Αντρέας παντα ηταν δίπλα μου η αλήθεια ειναι πως τον αγαπουσα πολυ και συχνα μας θύμιζα εμενα με τον αντρεα στην αρχη. Αλλα ήμουν πολυ κολλημένη με τον Βασίλη. Μετα απο μηνες με τον βασιλη το χουμε τελείωσει τελείως. Έχει σχεση με μια κοπέλα. Αυτό που με στεναχωρεί ομως αλήθεια δεν ειναι το οτι ειναι με αλλη και οχι μαζι μου αλλα το οτι διαλισαμε τοσο αδικα αυτην την υπέροχη φιλια που είχαμε. Μου λείπει, μου λείπει σαν φίλος. Περνούσαμε τοσο καλα. Και τωρα δεν μιλαμε καν. Ταιριαζαμε τοσο σαν φιλοι ενω δεν λειτουργουσαμε καθόλου σαν κατι παραπάνω. Και τωρα το χειρότερο ειναι πως νομιζω πως εχω συναισθήματα για τον αντρεα. Με τον αντρεα ειμαι σιγουρη πως ακομα και σαν ζευγάρι θα ταιριάζαμε παρα πολυ. Αλλα αξίζει να χαλάσω την φιλια μας; Πολυ πιθανόν να μην μιλαμε καν μετα.. Με τον βασιλη ειμουν πολυ ερωτευμένη. Με τον Αντρέα δεν νιώθω έτσι παντα τον αγαπουσα πολυ και τωρα εχω αρχίσει να τον βλεπω αλλιώς. Δεν ειμαι τρελη γι αυτον οπως με τον βασιλη αλλα αντιθέτως αυτα τα συναισθήματα ειναι πολυ αγνα και ειμαι σίγουρη πως μεσα μου το ξερω πως πρέπει να δοκιμάσω. Αλλα... αυτος θα με δει ποτε ετσι; Αξίζει πραγματικά να δοκιμάσω ή θα φαω ΠΑΛΙ τα μουτρα μου; Με τον αντρεα είμασταν κολλητοί ομως ενω με τον βασιλη ποτε δεν ειμασταν μονο φιλοι αυτη ειναι η διαφορά. Νιώθω μπερδεμένη..
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα' χεις κάνει αχταρμά, για να το θέσω ευγενικά. Απομακρύνσου και κοίτα να γνωρίσεις κάποιον άλλον άσχετο.Για να είναι αληθινά κολλητοί ένας άνδρας και μία γυναίκα πρέπει να είναι ένας εκ των δύο ή και οι δύο ομοφυλόφιλοι.
Εδω που τα λεμε,εσυ δεν εισαι κ για πολλα κολλητιλικια με το αλλο φυλο...Αυτο που συμπεραινω παντως ειναι οτι τον Ανδρεα ουτε να τον *#%&33 ,εαν ηταν τα πραγματα ευνοικα με τον Βασιλη..Ολως περιεργως αρχισες να σκεφτεσαι οτι ταιριαζετε καταπληκτικα με τον Ανδρεα,οταν ο Βασιλης τα φτιαξε με την....Φανη(που ΔΕΝ θα ελεγε κ ο Καζουλης) Καλο παιδι ο Βασιλης,ισως καλυτερο κ ο Ανδρεας αλλα με τον Βασιλη ησουν ερωτευμενη κ με τον Ανδρεα τον αγαπας φιλικα.Αρα απομακρυνσου κ απο τους δυο ωστε να μην πληγωνεσαι κ να μην πληγωνεις κ φτιαξε τα με καποιον αλλο αλλα προς Θεου,μην τον κανεις κολλητο!
Scroll to top icon