ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2018 | 00:46

Κρίνουν χωρίς να ξερουν

Και δε το λέω για να παινευτω. Έχω εκνευριστεί με τις απόψεις ορισμένων ανδρών. Μου στέλνει ένας γνωστός μου σήμερα να με ρωτήσει για του Αγίου βαλεντινου αν θα ειμαι μόνη κλπ, στα πλαίσια της πλάκας, και τελικά η πλάκα κατέληξε στο οτι φαίνεται πως δεν ειμαι επιλεκτική στους άνδρες, διότι βγαίνω πολυ συχνά έξω για βράδυ και ξενυχτάω. Και επίσης ειμαι ωραία κοπέλα όποτε ειναι αυτονόητο να έχω πολλους. Και οτι εντάξει δε παίρνω και οτι κινειται Αλλα σίγουρα δε γυρνάω μόνη σπίτι. Ορίστε ; ; ; Επειδή βγαίνω πολυ ο τύπος έβγαλε το συμπέρασμα οτι κάνω και πολυ σεξ. Ένας άλλος τις προάλλες μου ζήτησε μεσα σε ένα κλαμπ τα γυαλιά μου (μυωπίας), και του ειπα όχι! Δε Μαρεσει να φοράνε άλλοι τα γυαλιά μου και γενικά δε Μαρεσει να τα βγάζω. Θυμώνει ο τύπος και μετα απο κανένα δυωρο έχετε έξαλλος και μου λέει : οποια και αν είσαι, όσο ωραία και αν είσαι έπρεπε να μου δώσεις τα γυαλιά σου γιατί με ρεζιλεψες παντού. Σοκ εγώ ! Και να μου λέει κρύβεις πολυ κακια και πολυ ξινυλα μέσα σου ! Με αυτά τα μυαλά αναρωτιέστε γιατί γυρνάμε μέχρι το πρωί έξω και δεν έχουμε σχέση.
5
 
 
 
 
σχόλια
Άμα ο άλλος είναι μ@λάκας!Πολύ θράσος είχε που ήθελε τα γυαλιά σου.Πρώτα απ όλα όταν φοράς τα γυαλιά άλλου ατόμου τα ξεχειλώνεις.Τώρα για την συμπεριφορά του,στη καλύτερη παιδιάστικη θα την χαρακτήριζα,δεν του έκανες το χατήρι και τσαντίστηκε.Να συνεχίσεις να βγαίνεις,δεν χρωστάς σε κανένα να μιζεριάζεις κλεισμένη στο σπίτι,επειδή ορισμένοι πιστεύουν ότι μια κοπέλα που βγαίνει δεν είναι σοβαρή ή οτι γκομενίζει ασύστολα.Πρόκειται για κομπλεξικά και χειριστικά άτομα που θέλουν να έχουν τον έλεγχο και να σε κάνουν να νιώθεις και τύψεις που βγαίνεις,ανίκανα να δώσουν εμπιστοσύνη.Θα συμφωνήσω και με τους άλλους σχολιαστές,μη δίνεις σημασία,ένα ακόμη κακό άτομο που επειδή δεν πέρασε το δικό του ξίνισε και φυσικά τόσα άλλα μέρη υπάρχουν βρες άλλα στέκια και κόψε επαφές με τέτοια χαζά προκατειλημμένα άτομα που τους αρέσει να τα κάνουν όλα ίσιωμα.
Scroll to top icon