ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2018 | 18:35

Απογευματινή γκρίνια πριν τη βραδινή έξοδο

Δεν είμαι κανένα μοντέλο, ούτε θα ήθελα να ήμουν, αλλά και ωραίος άντρας είμαι ειμαι και αρρενωπός. Όμως δε βρισκω καμία που να μ κάνει το κλικ και να κάνει κίνηση. Βλέπω πρόσωπα να με κοιτούν με την άκρη του ματιού στον καθρέφτη/παράθυρο ή όταν γυρνώ απότομα, αλλά όσες αξίζουν τουλάχιστον δεν κάνουν κίνηση. Πού πήγαν όλες οι γυναίκες οεο?
15
 
 
 
 
σχόλια
Πέσανε όλοι να σε φάνε!όσο υπάρχουν άτομα με προϊστορίκες αντιλήψεις (άντρας κυνηγός) δεν πάμε πουθενά,μετά φταίνε οι άντρες που μένουν μόνες.Γιατι να μην νιώσει και ο άντρας το όμορφο συναίσθημα του να δέχεται φλερτ; Θα μου πεις οι πιο πολλές γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνετε, θα πάρουν πρωτοβουλία; Υ.Γ. Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό (έχω ταξιδέψει σε αρκετές αναπτυγμενες χώρες).
θες να σου κανει το κλικ..να το δεχτω..θελεις να κανει κινηση?μηπως θελεις να σε κερασει και κανα ποτο?και αφου σου πιασει και κουβεντα στο τελος να σε ρωτησει αν θελεις να ανταλλαξετε και τηλεφωνα?μηπως θελεις να τα κανει ολα εκεινη και εσενα απλα σου κανει το κλικ?τι φαση...
Οπα οπα δηλαδη ειναι χαρακτηριστικο του ανδρα να στριμωχνει σε γωνιες και να μην παιρνει την επομενη μερα τηλεφωνο; Η να ξεκαθαριζει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ πως θα το πανε χαλαρα και δεν ειναι σε φαση για κατι σοβαρο???? Αρα να υποθεσω οτι η θεση της γυναικας ειναι να στριμωχνετε παθητικα σε γωνιες, να περιμενει τηλεφωνα, και να παρακαλαει για κατι σοβαρο??? Αυτα εμενα δεν μου φαινονται πιο εξυπνα απο την αντιληψη του εξομολογουμενου.
Ειμαι ανδρας αλλα ετσι που περιγραφεις τις γυναικες σαν πραγματα που τα χρησιμοποιουν οι ανδρες δεν μου αρεσει. Απο την αλλη εσυ εισαι γυναικα και σε ψεκαζουν σε σκουπιζουν και τελειωνουν και συ μενεις με την ελπιδα για διαφορετικη συνεχεια μαλλον ειναι δικο σου λαθος και δεν φταινε γενικα οι ανδρες.
Δεν προσπαθω να σωσω τους ανδρες. Τις γυναικες προσπαθω να σωσω απο την θυματοποιηση. Αλλα δεν αλλαζουν με δυο παραγραφους αυτα. Πολλες μεγαλουν σαν θυματα και θυματα παραμενουν. Ευτυχως υπαρχουν και οι αλλες.
Ξερεις εχω πολλους ανδρες φιλους οι οποιοι τα ειχαν με καποια που τους χωρισε και μετα κλαιγονταν και χτυπιοταν πως ενω εδωσαν τα παντα τους χωρισε και δεν εκτιμησε τιποτα. Οι αλλους που τρωνε ενα καρο χυλοπιτες και μετα κλαιγονται οτι οι γυναικες θελουν κωλοπαιδα, κακους χαρακτηρες η λεφταδες και δεν ξερω και γω τι αλλο.Υπαρχουν και ανδρες που εχουν πληγωθει απο γυναικες
Μην γενικευουμε προσωπικες μας εμπειριες και τις κανουμε θεωριες του κωλου. Οσο ισχυουν αυτα που λες εσυ αλλο τοσο υσχιουν και αυτα που λενε αυτοι.
Δεν παρεξηγηθηκα αλλα δεν το βρηκα και αστειο. Να σου πω την αληθεια. Αλλα εχεις δικιο για το χιουμορ. Για την χαρα της συζητησης να σου πω οτι διαφωνω οτι υπαρχουν "αντρικες και γυναικιες" συμπεριφορες.Για πες μου καποιο απο αυτα τα ανεκδοτα.
Ειλικρινά τώρα, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; Οι γυναίκες να κάνουν κίνηση; Τι διαβάζω;;;υγ. Επειδή μου κάνει σαν από την άλλη κλασική (και χαζή κατ' εμέ) ατάκα "Πού πήγαν όλοι οι άντρες" (άδικο έχουν αν βλέπουν τέτοιες εξομολογήσεις, θα μου πεις), με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος για τυχόν τρολλιά.
Δεν ειναι ο ρολος της γυναικας να κανει πρωτη την κινηση, αν και αν θελει γιατι οχι. Ειναι πιο ωραιο να κανει ο αντρας την πρωτη κινηση. Και επειτα ειμαστε και εμεις οι ντροπαλες που θελουμε οχι μονο μια αλλα 3-4 χαχα κινησεις....
Scroll to top icon