ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2018 | 16:00

Ειμαι 17 χρονων

Μαθητρια 3ης λυκειου και ειμαι παρθενα. Εχω ανασφαλεια για αυτο και δεν ξερω γιατι. Θα ηθελα να μην ημουν.
11
 
 
 
 
σχόλια
Εμείς οι γυναίκες μια ζωή θα βασανιζομαστε απτα στερεότυπα και τα κλισέ, τα οποία μόνες μας αναπαράγουμε τις περισσότερες φορές. Πριν κάποιες δεκαετίες υπήρχε το στίγμα της "μη παρθενας" τώρα υπάρχει το στίγμα της "παρθένας". Τρέχα γυρευε δηλαδή. Εμείς αφήνουμε χώρο να μας δημιουργουνται ανασφάλειες,γενικά τώρα, αφού και μεις οι ίδιες πέφτουμε θύματα της μάζας και των προωθουμενων προτύπων. Δεν υπάρχει φυσιολογικό και μη φυσιολογικό σε αυτα, ήμαρτον. Και μιας και πας τρίτη λυκείου (ομοιοπαθουσα,τη θερμή μου συμπαράσταση) να ανησυχείς μονο για τις πανελλήνιες που καθορίζουν σε ένα βαθμό το μέλλον σου.:)
Πιστεύω η λέξη είναι που σε χαλάει,λες και είναι κάποια ταμπέλα που το γράφει πάνω σου.Είσαι μικρή,αν δεν έχεις βρεί κάποιον να σου κάνει κλίκ να μην ήταν απλά για να το ξεφορτωθείς,θα το καταλάβαινα.Πολύ πιεστικό και ενοχικό έτσι όπως το παρουσιάζεις,είσαι και λοιπόν;δηλαδή δεν είσαι της μόδας;
Θα πίστευε κανείς ότι εν έτει 2018 η παρθενία (η γυναικεία παρθενία γιατί ανάθεμα κι αν έχει αναρτηθεί ποτέ τίποτα για την αντρική υπό το αντίστοιχο πρίσμα) δεν θα ήταν ζήτημα. Είτε έτσι είτε αλλιώς.
Κοριτσι μου γλυκο, Ισως στην ηλικια σου να σκεφτομουν κατι αντιστοιχο. Ειχα την πρωτη επαφη στα 19 . Αναλογισου: Ανασφαλεια ως προς τι? Σεξ και ερωτας ειναι θελω και ΟΧΙ πρεπει! Αν μπεις στο τρυπακι να πιεσεις τον εαυτο σου και να κανεις κατι αναγκαστικα! Δεν θα καταλαβεις τιποτα! Εισαι μικρη μην χαλιεσαι με τετοιες σκεψεις. Το οτι δεν εχεις ολοκκηρωσει δεν σε κανει λιγοτερο σημαντικη , λιγοτερο ομορφη. Θα ερθει και δεν θα καταλαβεις πως!
Scroll to top icon