ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2018 | 20:57

Γιατί σε εμένα;

Και μου πείτε Γιατί σε κάποιον άλλον ; ...Είναι 17 αγόρι και είμαι γκευ Δηλαδή δεν είμαι γυναικοτος η κάτι απλά μου αρέσουν τα αγόρια ..το θέμα είναι ότι δεν θέλω να μου αρέσουν τα αγόρια ..Θέλω να ειμαι όπως όλοι φυσιολογικος να μου άρεσαν οι κοπέλες να μπορούσα να βγαίνω έξω με την σχέση μου και να την γνώριζα στους γονείς μου ..Είναι δύσκολο να είσαι γκευ να μην.μπορεις να κάνεις τίποτα από αυτά και να μην ξες που να βρεις κάποιον για σχέση Γιατί φοβάσαι μην μαθευτεί είναι άσχημο ...
3
 
 
 
 
σχόλια
Έλα ρε μαν τι πάει να πει θες να είσαι φυσιολογικός; Λόγια του πάτερ Κλεομένη μεταφέρεις; :ρΝορμάλ είσαι και τώρα απλά πρέπει να προσπαθήσεις να το αποδεχτείς και να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Θα είναι δύσκολη η αρχή αλλά αυτοί που σε εκτιμούν θα σε δεχτούν, και στη τελική όταν κάνουμε σχέση το λέμε στους δικούς μας ανθρώπους. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δίνεις λογαριασμό δεξιά κι αριστερά.
Στο μυαλο σου το να το μαθουν ολοι ισως ισοδυναμει με καταστροφη. Δεν ειναι. Αν οι γονεις σου σε αγαπανε, σταδιακα θα το αποδεχτουν. Οι φιλοι σου το ιδιο. Θα ξαναβρειτε τις ισορροπιες σας μετα το πρωτο σοκ, γιατι ετσι γινεται παντα, με ολα τα σοκ, ακομη και πολυ σοβαροτερα απο αυτο. Δε θα γινει απο τη μια μερα στην αλλη, αλλα θα γινει. Και αν το ξερουν οι ανθρωποι που εχουν σημασια για σενα, δε θα φοβασαι πια μη μαθευτει. Ολοι οι υπολοιποι θα σε κριτικαρουν σε ολη σου τη ζωη για πραγματα που δεν μπορεις να φανταστεις εκτος απο αυτο, αλλα οι μονες γνωμες που μετρανε ειναι των ανθρωπων που εκτιμας. Και μην αγχωνεσαι για το πως θα βρεις σχεση. Οσο αγχωνεσαι κι εσυ, τοσο αγχωνονται και ολοι οι υπολοιποι, gay και straight. Εισαι φυσιολογικοτατος και ολα θα πανε καλα.
Μην σκέφτεσαι έτσι! Κι εσύ φυσιολογικός είσαι. Όλοι έχουμε δικαίωμα στην αγάπη. Μην ντρέπεσαι γι'αυτό που είσαι. Ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει. Εσύ κάνε αυτό που θες και σε ευχαριστεί και προσπάθησε όσο μπορείς να μην νοιάζεσαι για το τι θα σκεφτούν οι γύρω σου. Από την στιγμή που δεν ενοχλείς κανέναν τους μην σε νοιάζει καθόλου. Εξάλλου ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος!
Scroll to top icon