ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2018 | 23:55

Δώστε καμιά εξήγηση ρε παιδιά!!!

Γνώρισα μια κοπέλα περίπου πριν ένα χρόνο. Αυτή θέλει να βγαίνουμε έξω κ γενικά να κάνουμε παρέα, ζηλεύει όταν κοιτάζω ή όταν μιλάω για άλλες, χαζογελάει με τα αστεία μου κ γενικά με αυτά που λέω, με αγγίζει τυχαία (μπράτσο, ώμο κλπ), με κοιτάζει με βλέμμα ερωτικό, με γνωρίζει στις παρέες στους κολλητούς και στους συναδέλφους της, προτείνει να πάμε διακοπές, παραπονιέται όταν δεν της στέλνω μηνύματα ή όταν την ξεχνάω, τσατίζεται και γκρινιάζει με το παραμικρό αλλά μου κάνει και δώρα (σε γενέθλια κ γιορτή), μιλάμε σχεδόν καθημερινά, με αποκαλεί που κ που πάνω στην κουβέντα "αγόρι μου", "μωρό μου", "μανάρι μου" κλπ.Όλα καλά κι όλα ωραία μέχρι εδώ. Ο καθένας θα συμπέραινε ότι η κοπέλα γουστάρει κ το δείχνει, όπως άλλωστε συμπέρανα κι εγώ. Έλα όμως που δεν... κούνια που μας κούναγε! Όταν της είπα ότι μου αρέσει πολύ κ την γουστάρω σαν γυναίκα μου είπε: "Σε βλέπω σαν φίλο"!!! ΣΟΚ!!! Σαν να είσαι οπαδός της Μπάρτσα ένα πράμα έτοιμος να πανηγυρίσει το Τσάμπιονς Λιγκ κ στο 92 να σου πετάει δυο μπαλάκια η Μάντσεστερ κ να μένεις παγωτό!Η παραπάνω συμπεριφορά από μέρους της συνεχίζεται φυσικά κ μετά την ερωτική εξομολόγηση ενώ εγώ μετά την τζάμπα κ βερεσέ χυλόπιτα είμαι απλά τυπικός κ φιλικός.Οπότε το ερώτημα μου είναι: Τι στον π@@τσο γίνεται; What the fuck;;;!!! Δώστε καμιά εξήγηση ρε παιδιά γιατί σε λίγο θα αρχίζω να πιστεύω ότι εγώ είμαι ο τρελός!!! Ευχαριστώ :)
15
 
 
 
 
σχόλια
Και όμως! Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται συμβαίνει το αντίθετο. Έρχεται με παίρνει από το σπίτι με το αυτοκίνητο της, θέλει να πληρώνει αυτή στις πιο πολλές εξόδους, μου κάνει δώρα ενώ σε μια φάση που είχα οικονομικά θέματα προσφέρθηκε μέχρι και να μου δώσει λεφτά. Γενικά δεν έχει θέμα με το χρήμα. Οπότε αυτά αποκλείονται.
Δεν διαφωνώ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μόνο ο χρόνος μπορεί να σε κάνει να ξεκολλήσεις όταν κολλήσεις άσχημα. Δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν είναι μια απλή επιλογή
Αν με βλέπει σαν φίλο να έχει και φιλική συμπεριφορά. Εκτός κι αν εγώ έχω επεισόδια κ οι φίλες πλέον ζηλεύουν, κάνουν δώρα και σε αποκαλούν "μωρό μου"!
Οκ το δέχομαι. Όλα μες στο παιχνίδι είναι. Αν το κάνει μαγκιά της. Τα καταφέρνει πολύ καλά. Αν κερδίζει κ κάτι απ' όλο αυτό εκτός από το να ξοδεύει χρόνο κ χρήμα, θα της δώσω κ συγχαρητήρια!
Είτε ζητάει την επιβεβαίωση, είτε την ιντριγκάρει πιο πολύ το παιχνίδι μεταξύ σας απο την ασφάλεια μια ενδεχόμενης σχέσης..Όπως και να έχει ενδιαφέρεται για σένα,δεν είσαι τρελός!
Scroll to top icon