ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 12:57

Ερωτευτηκα εναν βλακα στην δουλεια κι αναγκαζομαι να τον βλεπω καθε μερα

Αφου με παρατησε ξαφνικα πριν εναν μηνα και κανει οτι δεν με ξερει μπροστα σε ολους στην δουλεια. Μαλιστα. Με βαρια καρδια ξυπναω καθε μερα και ψυχολογικα χαλια για να παω. Και να την πεφτει πολυ προστυχα και σε αλλη κι ολας μπροστα μου καθημερινα, σαν να ειμαι σκουπιδι. Δεν ξερω που παω και πεφτω... Κανω οτι δεν βλεπω,αλλα ποσο να αντεξω εκει μεσα!!!Κοιταει κι ολας να δει αν ζηλευω που κανει καμακι σε αλλες. Θεε μου. Εχουμε κανει σεξ και δεθηκα υπερβολικα μαζι του συναισθηματικα, βγηκαμε 4-5 φορες νομιζα οτι ηταν και εκεινος ενθουσιασμενος και κολλημενος στην αρχη ειχαμε πολλη χημεια στο σεξ και ξαφνικα με κοβει μου λεει ελα εγω δεν ειμαι για σχεσεις και να μου μιλαει απαισια. Δεν ειπα τιποτα. Τωρα δεν μου λεει ουτε καλημερα, εμαθε οτι με φλερταρε αλλος και στα @@ του και με κοροϊδεψε και εχθες με εναν. Ολα αυτα ενω βγαιναμε πριν εναν μηνα. Ειναι ανωμαλος αληθεια.Μεχρι που σκεφτομαι να αφησω την δουλεια, ειναι τοσο ψυχοφθορο αυτο για μενα δεν αντεχω αλλο ειμαι ψυχολογικα χαλια και εχω χασει καθε εμπιστοσυνη πλεον. Που παω και πεφτω Θεεε μου !!!!!!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα ήθελα να σχολιάσω αρκετά σημεία σχετικά με αυτά που γράφεις.Αρχικά, το να παραιτηθείς από τη δουλειά σου για έναν τέτοιο λόγο είναι ανώριμο από μέρους σου. Είναι άλλο να μην σε πληρώνουν, μη μην σου αρέσει η δουλειά κλπ και άλλο να θες να παραιτηθείς επειδή έμπλεξες τα συναισθηματικά με την δουλειά. Από τη στιγμή που το έκανες, οφείλεις πρώτα από όλα στον εαυτό σου, να το αντιμετωπίσεις.Οπότε συνεχίζω στο επόμενο σκέλος. Απαράβατος κανόνας: δουλειά και συναισθηματικά θέλουν μαεστρία για να συνυπάρξουν. Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν μπορείς να το χειριστείς, καλύτερα να μην το ξεκινήσεις καν."Τωρα δεν μου λεει ουτε καλημερα, εμαθε οτι με φλερταρε αλλος και στα @@ του και με κοροϊδεψε και εχθες με εναν". Σε αυτή σου τη φράση εντοπίζω το μεγαλύτερο πρόβλημα και συγκεκριμένα στο σημείο που λες ότι σε φλέρταρε άλλος και δεν "τσίμπησε". Είναι σαν να αναμένεις κάτι. Κακώς. Επίσης η δουλειά δεν είναι παιδική χαρά ούτε μπαράκι.Συμπέρασμα: Γράψτον. Στη δουλειά πας για να δουλέψεις. Για αυτό πληρώνεσαι. Ύψωσε τείχη και κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις. (Ο λόγος που δεν ασχολούμαι με την συμπεριφορά του είναι γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Το αν φέρεται σωστά ή όχι δεν έχει καμία ουσία να το εξετάσουμε. Σημασία έχει εσύ τί πρέπει να κάνεις και όχι αυτός)
Scroll to top icon