ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.2.2018 | 13:49

Περίεργα πράγματα...

Ο άνθρωπος με τον οποίο βρισκόμαστε αλλά δεν έχουμε σχέση κανονική αλλά ούτε και ελεύθερη,μου είπε πως με αγαπάει και μου διευκρίνησε πως όχι φιλικά...μου το έιπε μετά από 1 χρόνο και μετά από μία συζήτηση που του έκανα για το τι έχουμε εμείς οι δύο και πως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση...επίσης του μίλησα για ένα προσωπικό του ζήτημα που ουσιαστικά είναι και ο λόγος που πιέζετε ψυχολογικά και δεν δίνει το κάτι παραπάνω και η ατμόσφαιρα ήταν λίγο περίεργη!
3
 
 
 
 
σχόλια
λιγο περιεργη η ατμοσφαιρα....λιγο περιεργοι και εσεις,εδεσε ο μπακλαβας!!θα το ξαναπω,αυτο το ντεμεκ τρεντ με τις "ελευθερες"¨σχεσεις αφου δεν το χετε το γαμημενο,αφηστε το να παει στο διαολο.
Συγγνώμη, αλλά έγκωσα με την καραμέλα των "ελεύθερων" σχέσεων. Οι σχέσεις είναι σχέσεις, διαθέτουν δέσμευση, αφοσίωση, εμπιστοσύνη και συντροφικότητα. Το σεξ δεν είναι σχέση, ούτε καν ελεύθερη. Ο προσδιορισμός αποτελεί ένα απλό εφεύρημα για να χρυσώνουμε το χάπι. Για ποιο λόγο, ρε παιδιά; Είναι μεμπτό να θέλεις μόνο σεξ και τίποτε άλλο; Πρέπει να το βαφτίσεις σχέση; Όσοι θέλουν σχέση, την επιδιώκουν και την αποκτούν. Όποιοι δε θέλουν κρύβονται πίσω από τους όρους κατά πως τους συμφέρει. Εγώ αυτό το "ελεύθερη σχέση" το λέω καβάτζα. Και την καβάτζα δε τη θεωρώ ανήθικη ή αξιοκατάκριτη, αρκεί να έχουν συναινέσει υπέρ της αμφότεροι. Ξεκάθαρα πράγματα.Τέλος, αν για οποιοδήποτε λόγο (κοινωνικό, προσωπικό, υγείας, οικονομικό) κάποιος δεν είναι σε θέση να μπει σε σχέση, καλό είναι να έχει τα κάκαλα να εξηγείται αναλόγως και να μην ταλαιπωρεί τους γύρω του με "μα", "μου", "σου", "του", σαν ατυχήσασα, άπορη κορασίδα. Λέγεται και ντομπροσύνη.
Scroll to top icon