ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2018 | 16:02

Εργασια

Χθες βλεπω στην αγγελια για μια θεση εργασιας, στελνω το βιογραφικο μου και σημερα με περνουν τηλεφωνο να παω για συνεντευξη αυριο. Ολα ωραια και καλα χαρουμενως εγω, Εδω αρχιζει το κακο εκει που αρχιζω να ψαχνω για την εταιρεια να προετοιμαστω βλεπω οτι δουλευει ενα συγγενεις που δεν θελω να εχω παρτιδες με αυτον αλλα και την οικογενεια, ειναι ανθρωποι που αν τους δω εξω αλλαζω δρομο για διαφορους λογους. Και επιπλεον ενα αλλο κακο στο βιογραφικο εβαλα και λιγο σαλτσα( που ολοι μας βαζουμε) αλλα αυτος ξερει ακριβως το βιογραφικο μου θα φανερωθει αργα η γρηγορα . Και αναγκαστικα να παρω τηλ και να ακυρωσω την συνεντευξη για αυτο το λογο 1μιση χρονο ανεργος και η καντεμια μου συνεχιζεται
5
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως να τους ξαναπάρεις τηλ. και να πας; Δεν υπήρχε λόγος να το ακυρώσεις, αν θες τη γνώμη μου. Θράσος και τόλμη και μην σκέφτεσαι έτσι. Στο κάτω κάτω της γραφής πως ξέρεις πως θα εξελιχθεί κάτι; Αν έχεις ανάγκη για δουλειά δεν κοιτάς αυτές τις λεπτομέρειες. Σου εύχομαι οτι καλύτερο.
Χαλάρωσε..δε ξέρω τι δουλειά ειναι αλλα δεν εχω δει ποτε να περιφερουν τα βιογραφικα απο τον εναν υπαλληλο στον αλλον. Το οτι δε τον συμπαθεις,δε σημαινει οτι θα κατσει να πει τα χειροτερα για σενα.
Domus μπορεί όντως τα βιογραφικά να μην περιφέρονται, όμως δεν θα ήταν απίθανο από στόμα σε στόμα να διαδοθεί (για επιβράβευση, θαυμασμό, ερώτηση πάνω σε κάτι που έχει ψευδώς προσθέσει), κάποιο "μυστικό της συνταγής από τη σάλτσα" που πρόσθεσε σε αυτό και να φθάσει και στα αυτιά εκείνου που φοβάται.Έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του ο εξομολογούμενος.Ποσώς τον ενδιαφέρει η παρουσία του αντιπαθητικου συγγενή αυτή καθεαυτή, παρά μόνο να μην ανακαλυφθεί η αλήθεια.
Σοβαρολογώ. Εάν κάποιος από εσάς θεωρεί απαραίτητο ή απλά οκ να μπουστάρει με αυτόν τον τρόπο την αφεντιά του, θα ήθελα να μάθω τι είδους σάλτσα βάζει και για ποιον λόγο. Ακούω παιδιά!
Scroll to top icon