ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.2.2018 | 19:19

Απαγορευμενες σκεψεις

Καλησπερα! Ειμαι 27 και εχω εδω και 2 χρονια σχεση με μια κοπελα. Το παμε σοβαρα προφανως. Ανεκαθεν ειχα προτιμηση και αδυναμια στις ωριμες γυναικες. Δυστυχως δεν εχει τυχει να εκπληρωσω την επιθυμια μου να συναψω σχεση με κοπελα με ηλικια 30+ εως 50+.Ο προβληματισμος μου ειναι οτι σκεφτομαι αυτο το θεμα αρκετα και φοβαμαι οτι ισως επηρεασει τη σχεση μου. Εχω φαντασιωσεις με γνωστες μου γυναικες αυτης της ηλικιας και μπαινω που και που σε τσατ για να τις συζητησω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Καλύτερα να εκπληρώσεις την φαντασίωση σου τώρα που μπορείς, παρά να το κρατήσεις μέσα σου και να κάνει κανένα "μπάμ" όταν θα είσαι παντρεμένος και με παιδιά. Μην σκάς όμως. Τα 2/3 του ανθρώπινου πληθυσμού έτσι νιώθει κι ας μην το παραδέχεται.
''Το πάμε σοβαρά προφανώς'': τίποτε δεν είναι προφανές φίλτατε, ούτε τα δύο χρόνια από μόνα τους προσδίδουν σοβαρότητα στη σχέση σας.Επί της ουσίας: έτσι όπως σε κόβω, κάποια στιγμή θα κυνηγήσεις το απωθημένο σου. Ίσως τότε να χρειαστεί να πληρώσεις και το σχετικό ''τίμημα''.
...αχ......Λοιπον πηγα να σου γραψω ε και γιατι δεν κανεις σχεση με μια μεγαλυτερη αλλα μαλλον θα εχει σκεφτει πως εεε οταν εσυ θα σαι 40 εκεινη θα ναι 55 πχ και δυστυχως η διαφορα δε θα ναι ωραια οπως ουτε και η αντοχες , αλλα προφανως και αυτα μπορουν να ξεπεραστουν...Απλα ειναι κριμα μετα απο καιρο να απατησεις την κοπελα σου για ξεπετες (το ποια θα ειναι η ηλικία της ξεπετας το προσπερνω)Ισως να μεινεις μονος λιγο να ησυχασεις και να πας με 10 σαρανταρες να σου φυγει και να επανελθειςΔΕΞΕΡΩΑΧΘΕΟΥΛΗΤΙΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
Scroll to top icon