ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.2.2018 | 17:39

Λάθος

...και ξαφνικά αισθάνεσαι πώς όλα είναι λάθος..Βρίσκεσαι σε λάθος χώρα, σε λάθος δουλεία, σε λάθος γάμο, σε λάθος ηλικία να ξεκινήσεις απο την αρχή.. ή μήπως μπορείς ? Και μπορείς ν αντέξεις τις επιπτώσεις της επιλογής σου? Ψυχολογικά και Βιοποριστικά?
3
 
 
 
 
σχόλια
Αν έγραφες την ηλικία σου, θα μπορούσα να εκτιμήσω καλύτερα το αν είναι ''λάθος'' ή όχι (προσωπικά πιστεύω ότι σε όλες τις ηλικίες έχουμε το περιθώριο να διορθώσουμε τα ''λάθη'' μας). Κοίτα να δεις, είμαι ένας άνθρωπος που έκανε μία μεγάλη στροφή στα επαγγελματικά του σε ''μεγάλη'' ηλικία για τα ελληνικά δεδομένα, μία στροφή εκ του μηδενός σχεδόν. Πολλοί απόρησαν μαζί μου, πολλοί δεν το περίμεναν, πολλοί ''φοβήθηκαν'' για μένα, φοβήθηκα και εγώ, αλλά ξέρεις τι κατάλαβα; Πως είναι πιο μεγάλος ο φόβος για το άγνωστο, παρά η δυσκολία που τελικά αντιμετωπίζουμε στην πράξη. Είτε συμβιβάζεσαι, είτε προχωράς και κάνεις αυτό που νιώθεις. Μέση λύση δεν υπάρχει. Εύχομαι ό,τι το καλύτερο.
Scroll to top icon