ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.2.2018 | 10:07

Σιχαίνομαι τη λεωφόρο Θηβών!

Όταν είναι να συναντηθώ με τους δικούς μου και να με πάρουν με το αυτοκίνητο, μου λένε να συναντηθούμε στη Θηβών έστω και αν πηγαίνουμε προς άλλη κατεύθυνση, δίοτι τους βολεύει σαν μέρος μιας και μένουν Νίκαια!!!Παρ'όλο που γκρινιάζω και λέω ότι σιχαίνομαι τη Θηβών και δε θέλω ούτε να τη βλέπω, και ότι οι οδηγοί λεωφορείων με έχουν πάρει πρέφα ότι κατεβαίνω Θηβών, σε φάση που βγαίνω από την πίσω πόρτα και φοράω την κουκούλα, για να μη δουν ότι κατέβηκα εκεί, δεν αλλάζουν γνώμη. Το ίδιο γινόταν και με άτομα που ήθελαν να αγοράσουν πράγματα που πουλούσα στο ίντερνετ και βρίσκονταν στις γύρω περιοχές. Μου λέγαν να συναντηθούμε επί της Θηβών. Επίσης όταν δούλευα σε κάτι φυλλάδια, μου λέγανε να τη στήσουμε απ'έξω στα ΤΕΙ να μοιράσουμε που βρίσκονται ΠΑΛΙ επί της Θηβών!!!!Απλά ήθελα να βγάλω τα απωθημένα μου για αυτή τη βρωμολεωφόρο. Όλα τα παραπάνω με έκαναν να τη σιχαίνομαι, και κάθε φορά που αναγκάζομαι να μπαίνω σε λεωφορείο που περνάει από τη Θηβών και ας μην κατεβαίνω εκεί, δε κοιτάζω καθόλου έξω!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Μα γιατί??είναι τόσο ωραίος δρόμος!!!με μαγαζάκια pet shop..το Σαββα που έχει ωραία τυρόπιτα..ενώνει Περιστέρι και Αιγάλεω..τι σου εκανε η καημενούλα??τς τς...δεν σε καταλαβαίνω..!!??
Scroll to top icon