ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.2.2018 | 11:15

.

Αν στο παρελθόν ο καλός σου σε απάτησε, δεν έχεις δικαίωμα να κάνεις και εσύ το ίδιο; Χρειάζομαι γνώμες. Από τη στιγμή που έσπασε την συμφωνία για αποκλειστική σχέση εκείνος, έχουν αλλάξει τα δεδομένα έτσι δεν είναι; Έχει πει πως μετάνιωσε πως με αγαπάει και δεν θα το ξανακάνει, αλλά το ίδιο μπορώ και εγώ να λέω αφού πρώτα πάω με τον άλλον.
8
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις δικαίωμα να κάνεις γιατί εσυ το θέλεις.Εσύ. Επειδή η σχέση σου σε έχει απατήσει δεν λαμβάνεις δικαίωμα να κάνεις και εσύ το ίδιο και αντίθετα αν η σχέση σου δεν είχε κάνει κάτι δεν θα σου αφαιρουσε το δικαίωμα να απατήσεις εσύ.Μην τα μπερδεύεις. Αν φτάσεις να απατήσεις το κάνεις για εσένα. Εσύ αναζητάς κάτι. Γνωστά τα όσο είσαι σε σχέση δεν πρέπει να απατήσεις. Αλλά με την καμία ότι θα πας να απατήσεις γιατί σου έχει δώσει δικαίωμα. Αν το κάνεις θα το κάνεις γιατί εσυ το θέλεις. Εσύ θα είσαι έτοιμη για ευθύνες.
Α...αν σε κερατωσε δεν ειναι ο "καλος" σου.Β...απορω γιατι ειστε ακομα μαζι??Γ...γιατι να πας με αλλλον και δεν πας με...αλλους?ετσι για ποικιλια?Δ...ειναι αυτος οτι να ναι,αλλα και εσυ εισαι μεγαλη τρικυμια.
Το αγόρι σου έκανε μια μαλακία. Απο εκεί και πέρα εσύ επέλεξες να συνεχίσεις μαζί του δεν σε ανάγκασε κανείς. Αν είναι να το κάνεις αυτό μόνο και μόνο για να του κάνεις αντίποινα τι νόημα έχει; Θα γίνεις καλύτερη; Όχι θα γίνεις σαν αυτόν και μετά θα χάσεις και το δίκιο σου. Πιστεύω πως θα έπρεπε να σε προβληματίζει περισσότερο το γιατί μένεις σε καταστάσεις που σου φέρθηκαν άσχημα ενώ δεν θες μόνο και μόνο για να εκδικηθείς.
Σύμφωνα με τη λογική του νόμου του Χαμουραμπί ναι. Το προβληματικό μέρος είναι μια τέτοιου είδους αντίδραση μπορεί να φθείρει εσένα την ίδια πολύ και αντί να σε κάνει να χαρείς ν' αδειάσεις. Υ.Γ.1 Από την στιγμή που σπάνε οι κανόνες μιας συμφωνίας, σπάει η συμφωνία και το αδικημένο μέλος έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να μην γυρίσει πίσω και να γνωστοποιεί και παντού τους λόγους διάλυσης( το γνωστό καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ' όνομα :Ρ). Αν μολαταύτα προβείτε εκ νέου σε συνφωνία οι όροι μπορεί να είναι καινούριοι ή σαν τους παλιούς αλλά αν τον απατήσεις εσύ θα τους σπάσεις. Υ.Γ. 2 Μπορεί βέβαια να σε απατήσει και πάλι καθώς τον απατάς. Μεγάλο ρίσκο παίρνεις αν σε πληγώνει το κέρατο. Σπάνια το μετανιώνουν όντως. ;)
Δεν υπάρχουν συμφωνίες αποκλειστικής σχέσης. Ωραία πες ότι τον απατηαεις και συ. Μετά θα τον πάρεις τηλέφωνο και θα του πεις αγάπη μου τι κάνεις;; Όση σχέση έχεις με το αγόρι σου άλλη τόση ελεύθερη σχέση έχουν τα ζευγάρια που μιλάνε κάθε μέρα όλη μέρα
Scroll to top icon