Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη

Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Τρίτη Facebook Twitter
1

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ προκήρυξε στάση εργασίας για σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στα λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 17:00, προκειμένου να γίνει εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση του σωματείου στο ΣΕΦ.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 10:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα επέλθει έως τις 18:00.

Τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Ελλάδα / Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Βούτες Ηρακλείου λόγω ρηγματώσεων – Τι εξετάζουν οι ειδικοί

Στο χωριό Βούτες, εικόνες δείχνουν έντονες ρηγματώσεις σε τοίχους σπιτιών, δρόμους και άλλες υποδομές, με τους κατοίκους να βιώνουν μια πρωτοφανή κατάσταση αβεβαιότητας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Στάση εργασίας για να κάνουν συνέλευση , η οπως διαολο ονομάζουν την συνάντηση τους , και η είδηση περνά στα ψιλά !Κυνική απάθεια για το πώς θα κινηθούν οι χιλιάδες ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ φοροδότες που πληρώνουν το μισθό και τα προνόμια τους. Οι συντεχνίες ειναι η μεγαλύτερη πληγή της χώρας και ο λόγος που βρισκόμαστε σε οικονομικό λήθαργο και αποτι φαίνεται θα συνεχίσουμε για αρκετα ακόμη .