ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2018 | 12:26

Ελπίδα

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος/κάποια εκεί έξω για μας τους μοναχικούς να περάσουμε καλά να ερωτευτούμε και γιατί όχι να γεράσουμε μαζί. Απλά μπορεί να μην βρισκόμαστε στο σωστό σημείο , τη σωστή ώρα και στιγμή. Ένα παράδειγμα που ένα φίλος πριν καμιά βδομάδα είχε βρεί κοπέλα στη βιβλιοθήκη.. Άρα συμπέρασμα πάντε παντού , ταξιδέψτε , να είστε κοινωνικοί.Και όχι μίζεροι , καταθληπτικοί. Ακόμα και αν αργήσει το άτομο που θα βρεθεί στη ζωή σας μην τα παρατάτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας.
4
 
 
 
 
σχόλια
Καταντήσαμε να μιλάμε στον άλλον, και να σε κοιτάει περίεργα ή να φεύγει. Φοβούνται ότι κάτι κακό επιδιώκεις , γιατί χάσαμε την αγάπη για το συνάνθρωπο . Όχι όλοι αλλά συμβαίνει ...δεν είμαι τέρας ...στάσου μυγδαλα !!!
Το εύχομαι ολόψυχα σε όλους, εντός κι εκτός Lifo. ΑΓΑΠΗ. Αυτή έχουμε ανάγκη στην ψυχή μας. Αν γίνεται, να πλημμυρίσουμε από αγάπη. Αυτό όμως θα γίνει όταν ξεκινήσουμε να αγαπάμε και εμάς τους ίδιους. Όχι εγωιστικά, μα να μάθουμε να μας αγαπάμε με σεβασμό και τρυφερότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon