ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2018 | 16:56

Πως το αντιμετωπιζω?

Τους τελευταίους μήνες, έχω εξοικειωθεί κάπως παραπάνω με το αντρικό φίλο και έχω πιάσει φιλίες με κάποια αγόρια. Τελοσπάντων, αυτοί είναι κάπως προστατευτικοί μαζί μου. Πχ θα περιμένουν μαζί μου το λεωφορείο,με πειράζουν, μία στο τοσο θα κεράσουν, θα μου δάνεισουν χρήματα αν χρειαστώ, θα προτείνουν να μου φέρουν σημειώσεις, βιβλία ή κάτι αν χρειάζομαι, ανοίγουν πόρτες κλπ κλπ. Όλα αυτά, τα κάνω και εγώ για όλους όσους συναναστρέφομαι ανεξαρτητως φύλου και έτσι δεν τα θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο. Το αγόρι μου, επιμένει να λέει ότι μου την πέφτουν, και ότι φέρονται σαν να είναι η σχέση μου. Δηλαδη το ότι σκίζονται να με βοηθήσουν κάτι δείχνει. Του λέω ότι έχει αδικο, γιατί δεν μου την έχουν πέσει ποτέ. Τι γνώμη έχετε? Μηπως εγώ δεν βλέπω κάτι ξεκάθαρα? Όλοι ξέρουν ότι είναι μαζί μου πάντως!
2
 
 
 
 
σχόλια
Όταν ο άνδρας είναι σε σχέση με μια γυναίκα που θεωρεί όμορφη, θα πρέπει να είναι σίγουρος για 3 πράγματα. 1. Θα την πέφτουν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στην κοπέλα του θέλει δεν θέλει.2. Εκείνη θα κολακεύεται και κάποιες φορές ίσως και να φαντασιώνεται (και γιατί όχι;)3. Θα πρέπει να είναι σίγουρος για τον εαυτό του. Η αμφιβολία είναι αποκαυλωτικό και αποκρουστικό πράγμα.
Scroll to top icon