ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.2.2018 | 18:15

Φαυλος κυκλος ηλιθιοτητας

Και σημερα τσακωθηκα με την μανα μου 1. γιατι με λεει χοντρη (1.59 και 53 κιλα) και πως θα επρεπε να ειμαι 49 τουλαχιστον και λιγοτερα 2. πιστευει οτι οι γυναικες δεν μπορουν να οδηγησουν και πρεπει να ειναι συνοδηγος παντα ενας αντρας και να μην κανουν μεγαλες αποστασεις. Λοιπον, βλεπετε ποσο ηλιθιοι ειναι καποιοι γονεις; Και περνανε τετοιες ηλιθιοτητες στα παιδια τους; Και καλα εγω καταφερα να εχω δικη μου αποψη σε πολλα και να ξερω να απανταω καταλληλα και να εξηγω γιατι κατι τετοιες αντιληψεις ειναι βλακωδης ομως (πχ η ξαδερφη μου που τωρα τελειωνει το Λυκειο) πολλα παιδια μεγαλωνοντας απλα παπαγαλιζουν οσα ακουνε απο τους γονεις και δεν δημιουργουν ποτε δικη τους αποψη με αποτελεσμα να εχουμε εναν φαυλο κυκλο. Και το κακιστο με αυτο ειναι οτι δεν δεχονται αλλη αποψη αυτα τα νεα παιδια, και ας τους αραδιαζεις χιλιους λογους που ειναι λαθος, και αυτα να μην μπορουν να σου πουν εναν που ειναι σωστο αυτο που υποστηριζουν. Εχω απειρα παραδειγματα να πω αλλα τελος παντων! Εχω εκνευριστει απιστευτα απο την ανθρωπινη ηλιθιοτητα και ηθελα λιγο να το βγαλω απο μεσα μου γιατι παλευω να βοηθησω ανθρωπους να σκεφτονται πιο ορθα και αυτοι εχουν βουλωμενα αυτια και ματια! Εκνευριστηκα παλι ουφ!
1
 
 
 
 
σχόλια
Θα παίξω το δικηγόρο του διαβόλου και θα πω το εξής, χωρίς να διαφωνώ απόλυτα με αυτά που γράφεις : καμιά φορά δεν υπάρχει σωστό και λάθος, δεν τα βλέπουμε όλα τα πράγματα αντικειμενικά, καλό είναι να έχουμε και μια πιο σφαιρική αντίληψη. Να θίξω το θέμα της θρησκείας ή είναι πολύ χάρντκορ; ένιγουει, ελπίζω να καταλαβαίνεις πού το πάω. Πέρα από το θέμα των κιλών, που οκ είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο πότε το σωματικό βάρος κάποιου είναι υγιές και πότε όχι, το θέμα της οδήγησης είναι μια άποψη. Εσύ κι εγώ το θεωρούμε ηλιθιότητα, οκ, δεν παύει όμως να είναι μια από τις πολλές απόψεις που κυκλοφορούν. Σκέψου για πόσο πιο σημαντικά θέματα οι απόψεις διίστανται. Ζουν ανάμεσά μας κι έχουν δικαίωμα ψήφου, ιτς κρέιζι μπατ ιτς τρου ;)Υγ. : οποιαδήποτε άποψη σωστά (κι επιστημονικά) τεκμηριωμένη, θεωρείται αποδεκτή.
Scroll to top icon