ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.2.2018 | 15:29

Άχρηστη.

Γνωρίζω τον άντρα μου από όταν ήμουν 20 παντρεύτηκα με μετά από δύο χρόνια σχέσης λόγω εγκυμοσύνης. Εκείνος δύο χρόνια μικρότερος. Σήμερα μετά από 9 χρόνια γάμου εγώ πλέον 32 κι εκείνος 30 με δύο υπέροχους γιους ανακάλυψα πως είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά έφτασα στο σημείο να ψάξω το κινητό του μπροστά του βέβαια πολλά τα είχε σβήσει αλλά αυτά που ανακάλυψα ήταν αρκετά. Το πιο σοβαρό είναι πως όλα αυτά είναι στο μυαλό του γνωρίζει κάποια και την ερωτεύεται έχει συμβεί άλλες 4 φορές. Δεν ξέρω τι να κάνω έχω φτάσει να πάθω κατάθληψη αναρωτιέμαι γιατί? Γιατί μου το κάνει όλο αυτό, γιατί δεν αξιζω να με αγαπάει κάποιος είμασταν ένα ζευγάρι τόσο ερωτευμένο τόσα χρόνια και όλα αυτά ήταν μόνο στο δικό μου μυαλό δεν ξέρω τι να κάνω.
2
 
 
 
 
σχόλια
οχι δεν ηταν στο δικο σου μυαλο...και στο δικο του ηταν αλλα καποτε!δυστυχως τα ζευγαρια που παντρευονται μικρα ηλικιακα εμφανιζουν αυτα τα προβληματα.ενας απτους 2 θα την κανει..καπου θα στραβωσει η δουλεια μεσα στην δεκαετια.
Scroll to top icon