ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.2.2018 | 22:28

Το αγόρι μου με πιέζει να χάσω κιλά..

Και δεν είναι ότι έχω πολλά ρε παιδιά... Είμαι 1 71 και 72 κιλά.... Ίσα ίσα εγώ με βρίσκω σεξυ... Και όχι μόνο εγώ... Όλοι οι υπόλοιποι εκτός από τον άνθρωπο μου. Που στο κάτω κάτω όταν με γνώρισε ήμουν σε χειρότερη μοίρα... Έχασα λίγα και έχω βελτιωθεί πολύ... Αλλά πάλι δεν είναι αρκετό... Δεν του είναι αρκετό... Με κούρασε αυτή η κατάσταση... Και αυτός δεν είναι κανένας γυμνασμένος. Έτσι όμως τον γνώρισα έτσι τον ερωτεύτηκα έτσι τον αγάπησα. Έτσι είναι. Δεν μπορώ να τον αλλάξω. Γιατί μου το κάνει αυτό.?!?!?!
8
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως αντί να επικεντρωθείς στα κιλά και στην αλλαγή που θέλει να σου επιβάλλει ο φίλος σου, να δεις την γενικότερη σχέση σας και γενικά σε τι επίπεδο βρίσκεται ο φίλος σου; Εννοώντας βέβαια το συναισθηματικό του βάθος προς εσένα και την αγάπη που σου έχει (αν υπάρχει κάπου ανάμεσα στην ζυγαριά και στο φαγητό).Απο προσωπική εμπειρία που είχα στο παρελθόν έχω να σου πω να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική με τον φίλο σου και να αρχίσεις να εξετάζεις τι είδους σχέση έχεις. Θα εκπλαγείς με πολλά. Δεν είναι δικό σου το θέμα άμα εκείνος κρίνει έτσι και γενικά δεν σου κάνει θα έλεγα.
Οχι αγαπη μου ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να χασεις κιλα. Απο τη στιγμη που εσυ νιωθεις μια χαρα δεν έχεις λογο να αλλαξεις για κανεναν. Αν ητανε πραγματικα ερωτευμένος θα του αρεσες οπως και να εισαι. Ξερω ζευγαρια που κοπελες εχουν παρει αρκετα κιλα και οι ανδρες τους τις στηρίζουν και τις αγαπανε οπως ειναι, ακομα και σε ακραιες περιπτωσεις. Δεν εχεις να λογοδοτησεις σε κανεναν για το σωμα σου. Δικο σου είναι οχι δικο του. Αγαπηστε τον εαυτο σας και αφηστε πισω σας οσους δεν σας θελουν γιατι σαν αγαπουν αλλα μονο για να ικανοποιουνται. Δεν ειμαστε ψυχρα αντικειμενα για την ευχαριστηση τους.
Εφόσον εσύ είσαι καλά με τον εαυτό και το σώμα σου (φαινόμενο σπάνιο για την εποχή μας) γιατί σώνει και καλά πρέπει να αλλάξεις για εκείνον;Είναι λίγο κάφρος ή μου φαίνεται; Μπορώ να σκεφτώ τις εξής επιλογές :α) του λες ότι εσύ νιώθεις καλά, δεν θες να αλλάξεις και να σταματήσει να στο αναφέρει. β) του προτείνεις να πάτε μαζί γυμναστήριο ή να ασχοληθείτε με κάποια φυσική δραστηριότητα που να σας αρέσει και έτσι αυτό θα κάνει καλό και στους δύο. γ) του χτυπάς ότι κι εκείνος είναι λαπας. :Ρδ) αν δεις ότι σε μειώνει αρχίζεις και αραιώνεις σιγά σιγά...
Το να "χτυπας" κατι στο σύντροφό σου, δεν βγαζει ανταγωνισμό και αντίποινα; Μου κανει πολυ παθογόνο στα πλαισια μιας σχέσης. Εγω αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι εχει πολλα δικα του κομπλεξ και τα βγαζει σε σενα. Δεν κοιταζει τα δικα του κιλα, αλλα κρύβεται πίσω απο τα σχολια για τα δικα σου. Επειδή ειναι πολυ αρρωστημένο ολο αυτο, πρεπει να το δεις ως συνολική συμπεριφορά και να δεις με ποιον αλλο τρόπο σε μειώνει κι γενικά βγάζει κόμπλεξ. Πρέπει να εστιασεις στην ουσια της σχεσης και τις ισορροπίες της.
Scroll to top icon