ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.2.2018 | 00:53

Αντε κουκλιτσα μου...

Πριν χρονια υπηρχε ενα ατομο στην εταιρια που εργαζομουν, με το οποιο ειχαμε εντονη χημεια, ηλεκτρισμος... Αυτος παντρεμενος, εγω σε σχεση, δεν εγινε ποτε τιποτε, δεν ειμαι απο αυτες που "παρασυρονται"... Χρονια μετα αλλαξα δουλεια, αλλαξα πολη... Ετυχε να βρισκεται στην πολη μου για δουλεια, βρεθηκαμε να τα πουμε... Δεν το φανταζομουν, δεν το περιμενα απο τον εαυτο μου, δεν ξερω πως κρατηθηκα, αισθανθηκα απιστευτη ελξη... Δεν υπηρχε περιπτωση, ειμαι παντρεμενη πλεον με παιδια και οπως προανεφερα δεν ειμαι απο αυτες που "παρασυρονται"... Αν δεν υπηρχαν αυτοι λοιπον οι περιορισμοι θα βρισκομουν τωρα στο ξενοδοχειο του κ θα παιρναν φωτια τα στρωματα. Αντ'αυτου φιληθηκαμε στο μαγουλο για καληνυχτα, γυρισα σπιτι κ εκανα ενα δροσερο ντους... Αντε κουκλιτσα μου που θελεις και καταστασεις αρλεκιν, συγκεντρωσου!!!
14
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα παλι αυτα τα συνεχομενα "που δεν παρασυρονται" μου θυμησαν λιγο την φραση της margaret thacher " το να εισαι δυνατος ειναι οπως το να εισαι κυρια, αν χρειαζεται να το υπενθυμιζεις συνεχεια(στον εαυτο σου κυριως) τοτε δεν εισαι. Μωρε ηθελες και παραηθελες να συρθεις και να παρασυρθεις και δεν θα αργησει.
Δηλαδή εσυ που δν εισαι απο αυτές που παρασύρονται νιώθεις καλύτερα επειδή παρασύρονται αυτες ενω εσυ είσαι ηθική ( κ θα τους το τριψεις στα μουτα)ή γιατί δν έκανες σεξ εκτός γαμου; Μπερδεύτηκα με την λογική σου.
"Αν δεν υπηρχαν αυτοι λοιπον οι περιορισμοι θα βρισκομουν τωρα στο ξενοδοχειο του κ θα παιρναν φωτια τα στρωματα"Οι περιορισμοί που ανεφερε ειναι:Δεν υπηρχε περιπτωση, ειμαι παντρεμενη πλεον με παιδια και οπως προανεφερα δεν ειμαι απο αυτες που "παρασυρονται".Κ αναρωτιέμαι λοιπόν: δν το έκανες γιατι δν ήθελες ή γιατί οι αλλες παρασύρονται κ εσυ δν θελεις να εισαι σαν τις άλλες ;
Το να σέβεται τον σύντροφο της και τη σχέση της τόσο ώστε να συγκρατεί τον εαυτό της να μην παρασυρθεί από έναν τυχαίο πειρασμό, δεν παίζει;Μην τα βλέπεις όλα άσπρα/μαύρα. Ειδικότερα, όλοι αυτοί που δεν απατούν δεν είναι άγγελοι και όλοι αυτοί που απατούν δεν είναι διάβολοι. Προτεραιότητες έχουν θέσει. Για κάποιους είναι σημαντικό, για άλλους όχι, ότι και αν σημαίνει για τους εαυτούς τους αυτό.
Μα αυτο που λες λέω. Απλα το θεωρώ τίμιο να πεις οτι τον γούσταρα κ δν εκανα κατι παρα να αρχισουμε για τις αλλες που παρασύρονται κ εγω δν ειμαι σαν κ αυτές κτλ κτλ.
Πρόσεξε την διατύπωση που έβαλα στα σχόλια μου. Δεν λέμε το ίδιο πράγμα.Εγώ τουλάχιστον δεν αντιλήφθηκα κάποιου είδους μομφή από την εξομολογούμενη προς αυτούς που επιλέγουν να "σκοντάφτουν".
Ναι, οκ, αν παρασυρόσουν όπως λες, πιθανόν να περνούσες καλά για κανένα δίωρο. Άντε να ήταν και κανά 2-3 δίωρα ακόμη, αν ήταν καλό το σεξ. Είναι όμως "λίγο" και αν διαθέτεις έστω και στάλα συνείδησης με μια σταγόνα συναίσθημα για τον σύντροφο σου, θα σε έτρωγαν οι ενοχές για πολύ πολύ περισσότερο χρόνο απ' αυτό το/τα δίωρο/α.Καμιά φορά, αυτό που μας ωθεί στην παράσυρση, δεν είναι αυτή καθαυτή η πράξη με το συγκεκριμένο ελκυστικό σε εμάς πρόσωπο, αλλά το γεγονός ότι επιβεβαιωνόμαστε ως ερωτικά όντα από κάποιον άλλο πέρα από τον σύντροφο μας. Το θέμα λοιπόν είναι, κατά πόσο μπορείς να διαχειριστείς τις ανασφάλειες σου και το πόσο δεμένη είναι (ή θα μπορούσε να είναι) η σχέση σου με τον σύντροφο σου.
Scroll to top icon