ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.2.2018 | 23:57

Ένα λούτρινο αρκουδάκι..

Θέλω να εξομολογηθώ αυτό που είδα σήμερα. Ενώ πήγαινα για καφέ με μια φίλη , περπατώντας βλέπω έναν περιποιημένο κύριο κάπως ταλαιπωρημένο με ένα κοριτσάκι μαζί να ψάχνουν σε ένα κάδο. Στην αρχή νόμιζα πως ψάχνουν για φαγητό και σοκαρίστηκα, αλλά αυτό που επακολούθησε ήταν ελαφρώς διαφορετικό. Ο πατέρας της μικρής καθώς έψαχνε τα σκουπίδια έπιασε ένα μικρό λούτρινο κίτρινο αρκουδάκι και της το έδωσε. Τα μάτια αυτής της μικρής έλαμψαν από χαρά, το δυνατό χαμόγελό της ακόμα αντηχεί στα αυτιά μου. Πραγματικά έδειχνε πολύ ευτυχισμένη και ο πατέρας της το ίδιο. Μέσα από αυτή τη μαρτυρία που δεν σχολίασα καθόλου με τη φίλη μου, μου δημιουργήθηκε έντονα ο προβληματισμός ποσο αχάριστοι και άπληστοι ειναι μερικοί άνθρωποι, πόσο δεδομένα μπορούμε να έχουμε κάποια πράγματα και ποσο ταπεινοί και μαχητές μπορεί να ειναι άνθρωποι που δεν φανταζόμαστε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Σε παραδέχομαι που έγραψες αυτή την εξομολόγηση!!!! Με συγκίνησες απίστευτα! Εύχομαι όλοι να καταλάβουν πόσο σημαντικά είναι όσα έχουμε και να δοξάζουμε τον Θεό για αυτά είτε είναι λίγα,είτε πολλά...Αλλοι δεν έχουν ούτε τα μισά..! Δωρίστε και μοιραστε όσα δεν σας χρειάζονται παιδιά...Κάποιοι άλλοι τα έχουν πραγματικά ανάγκη όπως βλέπετε!Να είσαστε όλοι σας καλά από τα βάθη της καρδιάς μου!!!
Το αγαπημένο μου αρκούδι είναι 18, έχει την ηλικία της αδερφής μου, μονόφθαλμος πλέον , αλλά τον θέλω στην αγκαλιά μου. Είχα κι έναν άλλον που είχα πάρει στα 5 μου στην ονομαστική μου εορτή. Ένας τεράστιος αρκούδος που "έφυγε" άδικα και ήταν πιστός στρατιώτης και σύντροφος στο παιχνίδι. Ούτε παιχνίδια, ούτε ανθρώπους μπορώ να παρατήσω έτσι εύκολα. Δεν είναι για όλους όλα αναλώσιμα. Φήμες. :) Τώρα για την ιστορία ειναι ντροπή όταν υπάρχουν τόσα αρκουδάκια, να υπάρχουν παιδιά που τα στερούνται. Εύχομαι απλά έστω να μην τους λείπει η αγάπη Αυτή δίνει αξία στα πράγματα: η αγάπη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon