ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 19:18

Εξομολόγηση-κατάθεση ψυχής

Μια ζωή θυμάμαι τον εαυτό μου να κάνει κάτι,να ασχολείται,να εργάζεται.Ακόμη και τώρα που είναι δύσκολη εποχή,ασχολούμαι με πολλά.Θέλω να δουλέψω και άλλο,οχι απο φιλοδοξία,απλά ποτέ δεν ένιωθα πως είναι αρκετό.Τελικά όσο περνάει ο καιρός,καταλαβαίνω οτι η εργασιομανία μου οφείλεται στη μοναξιά μου.Με τη δουλειά και τα χόμπι νιώθω πως γεμίζω τα κενά μου.ΟΙ άνθρωποι με κουράζουν τόσο πολύ,ίσως και αυτοί να νιώθουν το ίδιο για μένα δεν ξέρω,δεν θα μάθω ποτέ σίγουρα γι αυτούς.Πραγματικά αν μπορούσα να είμαι κάπου μόνη να εργάζομαι χωρίς να ακούω γκρίνια και αρλούμπες,πιστεύω θα ήμουν μια χαρά.Η αγάπη άλλο βάσανο.Πιστεύω ότι κουράστηκα να την κυνηγάω πια.Δεν έχω όρεξη ούτε να την προκαλέσω να μου συμβεί ξανά.Νιώθω μια τσιγκουνιά απο τους γύρω μου,δεν βλέπω να αξίζει να κάνω κίνηση.Έκανα κινήσεις πιο παλιά στις φιλίες και στις γνωριμίες,τώρα πια καμμία όρεξη για το δεύτερο.Είναι σα να νηστεύω.Όταν νιώθεις ότι δίνεις επιβεβαίωση,αλλά δεν παίρνεις πονάει και οχι δεν ήταν λάθος όλες οι επιλογές,απλά ηθελες κάτι παραπάνω να νιώσεις επιθυμητός/η ,πονάει.Μπορεί να υπάρχουν και καλύτερα άτομα εκεί έξω,αλλά δεν τα βρήκα ακόμη.Δεν νιώθω αχαριστία,αλλά μπούχτησα.Αυτό ήταν.Με αγαπώ γιατί μόνο εμένα έχω και θα έχω,αυτό είναι το μόνο σίγουρο στη ζωή.Είναι πολύ κουραστικό και ψυχοφθόρο να προσπαθούν οι γύρω σου να σε πείσουν ότι κάτι κάνεις λάθος.Να απαιτούν να είσαι με κάποιον γιατι αλλιώς είσαι ελαττωματικός/η.Δεν μπορώ να είμαι κάπου με το ζόρι,ούτε για να κάνω την χάρη των γύρω μου.Η ζωή μου είναι η μόνη μου περιουσία και μόνο εγώ έχω λόγο σε αυτήν.Όλοι οι άλλοι είναι περαστικοί και κομπάρσοι.Όποιος θα ήθελε να γίνει συμπρωταγωνιστής θα είχε έρθει πιστεύω.Θα ήθελα να τον έβρισκα,να άνεχε στο χρόνο,να τελείωνε αυτό το έργο.Ίσως είναι αργά πια,ίσως οχι.Θα συνεχίσω τη ζωή μου όπως και να 'χει.Δεν μπορώ να παραιτηθώ.Η παραίτηση είναι ήττα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δε μπορεί όσοι είναι μόνοι τους να έχουν κάτι ...έλεος με τη ταμπέλα στη χώρα μας . Απλά ότι είναι σε μειονότητα , υπάρχει ρατσισμός . Ο κόσμος πάντα θα λέει κάτι για όλους. Και γιατί να παραιτηθείς , δε σταματάμε ποτέ να παλεύουμε .Ποτέ δε ξέρεις το αύριο .
Τελικά ταυτιζόμαστε πολλοί! Πριν λιγα χρόνια σε ενα επαγγελματικό σεμινάριο, μας μιλησε ενας life coaching ή κατι τέτοιο.Μας ρώτησε ποιος ειναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μας...Ολοι καναμε λάθος! Ο πιο σημαντικός άνθρωπος ειμαι εγω! Με τα χρόνια το διαπίστωσα μονη μου! Η μονη πρωταγωνίστρια ειμαι εγω!Και εννοείται δεν αξίζει να κανεις κινήσεις για κανένα. Μονο οι σχέσεις που αξίζουν βγαίνουν αυθόρμητα και φυσικά.
Scroll to top icon