ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.2.2018 | 21:43

??

Το πρόβλημα μου είναι τα πεταχτά μου αυτιά. Από μικρός μου έχει δημιουργηθεί ή μάλλον μου δημιούργησαν ένα κόμπλεξ και χρόνια τώρα δεν λέει να με αφήσει ήσυχο. Καθημερινά είναι κάτι που με ενοχλεί. Έχω την εντύπωση οτι όλοι αυτό παρατηρούν πάνω μου, στις φωτογραφίες προσπαθώ να κρύβομαι γιατί με κάνει και αισθάνομαι άσχημα. Στην ουσία δεν είναι και τόσο πεταχτά αλλά τα κόμπλεξ είναι κόμπλεξ. Θέλω να τα διορθώσω με επέμβαση (πλαστική). Αλλά σκέφτομαι πάλι πως θα σχολιαστεί απο τους γύρω μου. Όμως στην πραγματικότητα θα με κάνει να νιώσω σιγουρα καλύτερα με παραπανω αυτοπεποιθηση και θα πάψω να ασχολούμαι πια με αυτό. Ποια είναι η γνώμη σας;
3
 
 
 
 
σχόλια
ειμαι υπερ του να διορθωνουμε πανω μας οτι μας ενοχλει.ειτε ειναι συμπεριφορες ειτε ειναι κατι πανω στο σωμα μας.ορμα και καντο αφου θα σου δωσει αυτοπεποιθηση.
Ο άντρας που αγαπώ έχει λίγο πεταχτά αυτάκια σαν και τα δικά σου. Προσωπικά τα βρίσκω μια χαρά.Θα σου πρότεινα να σταματήσεις να έχεις κόμπλεξ, δεν το βλέπουν όλοι άσχημα όπως νομίζεις.
Αν προσεξες το ειπες και συ ο ιδιος. Και να κανεις πλαστικη μετα θα νιωθεις μειονεκτικα για το τι θα λενε οι αλλοι(το ιδιο προβλημα δηλαδη). Αρα η μειονεξεια που νιωθεις εκδηλωνεται με προσχημα τα αυτια αλλα στην πραγματικοτητα ειναι βαθυτερη.
Scroll to top icon