ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2018 | 10:47

Βοηθεια! ?

Μιλαω εδω και κανα τριμηνο με μια κοπελα που μου εχει κανει κλικ. Μιλαμε ωραια,λεμε και κανα πονηρο,τσακωνομαστε και καμια φορα αλλα παντα τα βρισκουμε. Βρισκομαστε ανα συο μερες σρην προπονηση αλλα δεν εχει κατσει να βγουμε ακομα μενει μακρια. Το προβλημα ειναι πως καθεται κατι φορες μεχρι τις 5 ξερω γω και.μιλαει και με αλλους και στο σναπ και γενικα αλλα εγω μιλαω μονο μαζι της. Φαινεται οτι αρεσει ο ενας στον αλλον αλλα οταν της το ειπα οτι με ενοχλει πως μιλαει και με αλλους αμεσως μου κανει γκομενος μου εισαι για να σε νοιαζει? Τι να κανω για να κολλησει και να μιλαει μονο με μενα.. Δεν μπορω να την σκεφτομαι οτι ανταλλαζει κ φωτογραφιε; κ τι αλλο κανει και με αλλους. Νιωθω πως δεν εχω ελπιδες και εχω χασει το παιχνιδι απο τα αποδυτηρια,αλλα οποτε την βλεπω μου τριβεται και με κοιταει συνεχεια.. Τι να κανω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Σε παιζει για να επιβεβαιωθει..Γ αυτο μιλαει κ μ αλλους..Μιλα της πολυ χαλαρα και στο σναπ κ απο κοντα ετσι θα ταρακουνηθει λιγο ο εγωισμος της..Βεβαια αν θες την συμβουλη μου ολα αυτα τα ψυχολογικα παιχνιδια δεν αξιζουν..Γυναικα π σε γουσταρει δεν θα αργησει να ναι μαζι σου..Στην θεση σ θα ψαχνα για αλλη..
Scroll to top icon