ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.2.2018 | 07:42

Άνδρες εραστές.

Ποτέ δεν επιλέγω χαμηλών τόνων άντρα. Οι χαμηλοί τόνοι για εμένα δεν είναι χαρακτηριστικό αρσενικού. Γούστα είναι αυτά. Μου αρέσουν οι τύποι οι δυναμικοί, που έχουν αυτοπεποίθηση και το εκπέμπουν. Εκείνοι που κάνουν αισθητή την παρουσία τους αμέσως σε έναν χώρο. Όσους είχα εγώ, στη συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν φλογεροί εραστές που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Γενικότερα δεν με ελκύουν οι άντρες οι μαζεμένοι, οπότε δεν μπορεί να αναπτυχθεί χημεία και όλα τα υπόλοιπα είναι ανώφελα και λόγια του αέρα.
8
 
 
 
 
σχόλια
Εμενα οι αντρες τετοιου τυπου μου εκπεμπουν καραγκιοζόνια..Απο την αλλη κ το να ειναι καποιος πολυ μαλθακος μπορει να γινει κ ξενερωτικο..Παντως το να ειναι καποιος χαμηλων τονων στη ζωη,δεν αποτελει εχεγγυο οτι ειναι ετσι κ στο σεξ..Στον αντιποδα,οπου ακους πολλα κερασια κρατα κ μικρο καλαθι.. Mind the gap between αυτοπεποιθεσης κ επαρσης..Κατα τα λοιπα ,γουστα ειναι αυτα κ η χημεια ειναι θεμα των εκαστοτε εραστων..
Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, Λεμόνι και εξομολ. Κανένας τύπος ανθρώπου δε μπορεί να διεκδικεί δάφνες και πρωτεία στον τίτλο του καλού εραστή. Σχετικά είναι αυτά.
Είχα βάλει και disclaimer οτι είναι υποκειμενικό :Ρ. Εννοείται γούστα είναι αυτά, αλλά γενικότερα πιστεύω οτι είναι πιο συγκροτημένοι, ενδιαφέροντες και γοητευτικοί οι άνθρωποι που δεν νιώθουν συνεχώς την ανάγκη να τραβούν την προσοχή, να φλυαρούν, να αυτοδιαφημίζονται, να αγωνιούν για την αποδοχή του άλλου νιώθοντας συνεχώς οτι πρέπει να αποδείξουν κάτι κτλ, σε όλους τους τομείς. Η αυτοπεποίθηση με υπόβαθρο, δηλαδή να νιώθεις σιγουριά για τη δύναμή σου και αποδεδειγμένα να υπάρχει, αλλά να μην την επιδεικνύεις όταν δεν χρειάζεται.
Scroll to top icon