ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.3.2018 | 02:50

Ερωτευμένη με ό,τι πιο λάθος

Θέλω κάπου να μοιραστώ το πρόβλημα μου . Αλήθεια με τρώει κάθε μέρα μέσα μου . Είμαι ερωτευμένη με έναν άντρα 25 χρόνια μεγαλύτερο μου .Και νομίζω πως είναι κ αυτός. Δουλεύουμε στο ίδιο μαγαζί. Όχι δεν είναι παντρεμένος. Δεν είναι καν δεσμευμένος. Ζει μόνος του . Δεν έχει κανέναν . Δε ξέρω για την ερωτική του ζωή γτ δε μιλάει για αυτήν . Γενικά όταν σχολαμεπολύ συχνά θα πάμε για ποτό μαζί κ γενικά η ατμόσφαιρα ανάμεσα μας είναι πολλές φορές ηλεκτρισμενη. Κ όταν είμαστε μαζί έξω φροντίζει να τονίζει σε όποιον μιλάμε εκείνη την ώρα ότι είμαστε συνεργάτες και μόνο (λες και τον ρώτησε κάνεις) και να μ μιλάει με το γνωστό αυστηρό ύφος του Ενώ όταν είμαστε μόνοι μας αλλάζει εντελώς . Νομίζω πως έχω απέναντι μου ένα αγοράκι που ντρέπεται. Ζούμε σε μικρή κοινωνία. Εγώ δεν είμαι ελεύθερη εκατό τις εκατό τραβιέμαι με έναν παλικάρι εφτα μήνες . Το θέμα δεν πιστεύω ότι είναι η διαφορά ηλικίας όσο το ότι είναι ο πιο λάθος άνθρωπος. Πολύ δύσκολος χαρακτήρας .αρρωστακι θα τον χαρακτήριζα . Απίστευτο χιούμορ αλλά πολύ απότομος πολύ απρόβλεπτος χαρακτήρας με τάση στο αλκοόλ . Το οποίο τον αλλάζει σε διάφορες μορφές . Μια σε κέφι μια σε θυμό . Γενικά πιστεύω είναι μόνος Γιατί καμμία γυναίκα δε μπορεί να σταθεί στο πλευρό του . Είναι ένα αρρωστακι. Ένα αρρωστακι που μ έχει φάει το μυαλό . Που χαίρομαι τόσο πολύ όταν ακούω κομπλιμέντα και υπονοούμενα από αυτόν που με έχει κάνει να χάσω το μυαλό μου . Δε γίνεται κ ούτε θα γίνει να μαστε ποτέ μαζί . Και να σας πω την αλήθεια τον γκόμενο μου τον θέλω . Έχω μπερδευτεί. Αν αυτό που νιώθω είναι έρωτας η συμπόνια η παράνοια . Το μόνο που ξέρω είναι πως αν δε το ζήσω έστω για ένα βράδυ θα μου μείνει απωθημένο για μια ζωή . Αλλά ακόμη και το ένα βράδυ ξέρω πως ίσως θα έχει τρομακτικές συνέπειες . Δε ξέρω πως θα Ναι μετά από αυτό το βράδυ . Δε ξέρω τι θα γίνει στη δουλειά μου στη ζωή μου μαζί του με κανέναν...Είμαι λοιπόν εδώ ερωτευμένη με έναν 50 χρόνο Κ σκέφτομαι να κάνω το βήμα . Έχει αρχίσει να με τρώει . Να το σκέφτομαι όλη μέρα κ όλη νύχτα . Πείτε μου σας παρακαλώ τι να κάνω . Το ρισκάρω και την κάνω τη ρημάδα την εξομολόγηση? Ξέρω πως ποτέ δε θα κάνει τη κίνηση . Αλλά ξέρω ότι θέλει .οπότε. Το κάνω? Η κάθομαι στα αυγά μου με το γκομενάκι μου και περιμένω να φύγει από μέσα μου ? Βοήθεια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κατσε με το γκομενο που μεταξυ μας ΔΕΝ τον γουσταρεις και ασε να μεγαλωσει το απωθυμενο που καποια στιγμη θα ξεσπασει. Και χαρα μετα στο κοροϊδο που θα το λουστει (μαλλον ο γκομενος σου)
Όπως περιγράφεις τη συμπεριφορά του και τη σχέση του με το αλκοόλ, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να μείνεις μακριά. Δε σε προβληματίζει που 50 χρονών άνθρωπος φέρεται έτσι; Δε θα σε οδηγήσει πουθενά αυτή η σχέση, και δεν εννοώ γάμο ή κάτι μόνιμο αλλά θα σε πάει πίσω ψυχολογικά, συναισθηματικά. Θα αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος κάθε φορά που θα είναι απότομος απέναντί σου συν τις πιθανές εκρήξεις βίας όταν έχει πιει. Είσαι 25, όχι 18 για να μην ξέρεις τι σου γίνεται και ότι προέχει να προστατεύσεις τον εαυτό σου.
Δεν μπορούσα να μην προσέξω οτι οι εκφράσεις σου είναι ό,τι να'ναι για τον φίλο σου και για τον συνάδελφο. Πράγμα που κάνει να αχνοφαίνεται πόση εκτίμηση τρέφεις για τους άλλους, αλλά και για τον εαυτό σου αφού σε ελκύουν τέτοια άτομα. 'Ενα το κρατούμενο.Από κει και πέρα κάνε την εξής ασκησούλα: φαντάσου τον συνάδελφο από την αρχή να σου την πέφτει, να χειρονομεί, να σου λέει προστυχόλογα. Θα σου άρεσε εξίσου ή θα τον χαρακτήριζες "γλοιώδη 50ρη" που πώς τολμά να σου την πέφτει; Θέλω να πω μήπως όλα αυτά (τα γοητευτικά στοιχεία) είναι στο μυαλό σου, απλά και μόνο γιατί δεν έχει κάνει κίνηση και δεν έχεις πάρει την επιβεβαίωσή σου;Ωραία το παιχνίδι της κατάκτησης, αλλά υπάρχει περίπτωση να ξεφτιλιστείς, να σε φτύσει ο δικός σου, να μην έχεις να βγάλεις το ψωμί σου και να σε σιχαθείς. Αξίζει; Εσύ ξέρεις.
Scroll to top icon