ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 00:54

...

Ρε παιδιά τελικά ποιό είναι το σωστό; Να ξηγιέσαι στον άλλον όπως πρέπει και ας θιχτεί ή να κάνεις την πάπια και να μιλάς πισώπλατα;Εδώ και δύο χρόνια έχω κάνει μια καινούρια παρέα απο την ίδια σχολή.Σίγουρα θα υπάρχουν τσακωμοί και παρεξηγήσεις σε μία παρέα, αλλά εγώ άμα κάνεις κάτι που με ενοχλεί ή δεν το θεωρώ σωστό θα σου το πω την ίδια στιγμή γιατί αλλιώς θα αρχίσω να βράζω μέσα μου. Τα υπόλοιπα μέλη της παρέας όμως κάνουν τις πάπιες. Η μία κράζει πισώπλατα την άλλη για πράγματα που κάνει, αργότερα θα αρχίσει να τα κάνει και η ίδια, θα τα βρουν μεταξύ τους και μετά πάλι απο την αρχή.Τώρα για παράδειγμα βρισκόμαστε στη φάση που τα χουν βρει μεταξύ τους. Δεν άντεξα. Είπα ξανά αυτό που σκεφτόμουν. Τις ξεμπρόστιασα. Δεν το μπορώ το ψέμα και την υποκρισία. Και εννοείται πως ξέρουν οτι έχω δίκιο και για αυτό τον λόγο διάλεξαν να με κάνουν πέρα.'Ισως φταίει που με την παλιά μου παρέα δεν είμαστε έτσι. Δεν έχω μάθει να φέρομαι σαν κατίνα. Και δεν μπορώ να υποκρίνομαι οτι είναι όλα όμορφα και ωραία για να τα έχω καλά με όλους. Και κάπως έτσι καταλήγεις να μην έχεις έναν άνθρωπο για να πας για καφέ μαζι του στην πόλη όπου σπουδάζεις και να περιμένεις πως και πως να γυρίσεις στην πόλη σου, να βρεις τους πραγματικούς σου φίλους με τους οποίους μπορείς να συζητήσεις και για άλλα θέματα πέρα απο γκόμενους και σχολή.
2
 
 
 
 
σχόλια
Το σωστό είναι το πρώτο. Να ξηγιέσαι στον άλλον όπως πρέπει και ας θιχτεί.ΑΛΛΑ: Μόνο σε ότι αφορά εσένα και έναν άλλο, μόνο για τις δικές σου σχεσεις.Εσύ τα είπες για μια σχέση που δε σε αφορά άμεσα, αλλά για μια σχέση μεταξύ δυο τρίτων. Είπες, την αλήθεια (όπως τη βλέπεις εσύ, πόσο υποκειμενικό...), ναι, αλλαάνακατεύτηκες στη σχέση τρίτων. Έκανες το δικαστή χωρίς να σε καλέσουν να λύσεις μία διαφορά.Συνεπώς, καλά να πάθεις. Εσύ φταις.
Scroll to top icon