ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 15:22

Τι κακό με βρήκε την γυναίκα.

Είμαι 40+ και είπα να δοκιμάσω και εγώ το διαδίκτυο μήπως ταιριάξω με κανέναν άνθρωπο. Δεν ξέρω πως το κάνουν οι άλλοι, εγώ αλλάζω με κάποιον μερικά μηνύματα και μετά μιλάμε στο τηλέφωνο. Με σκοπό αν υπάρξει συμπάθεια να αλλάξουμε Facebook. Μέχρι σήμερα δεν έχω αλλάξει με κανέναν. Με πέντε μίλησα, και οι πέντε έκαναν το ίδιο πράγμα. Επέμεναν πως είμαι πολύ ωραία γυναίκα. Θα σας ακούγεται ηλίθιο αλλά πως αλλιώς να το γράψω. Είμαι μια φυσιολογική γυναίκα, με μέτριο ύψος και μέτρια εμφάνιση. Με ρωτάνε στο τηλέφωνο αν με φλερτάρουν οι άντρες, και λέω πως υπάρχουν άντρες που με φλερτάρουν. Και αυτοί μετά αμέσως μου λένε πως σίγουρα είμαι ωραία γυναίκα αλλιώς δεν θα με φλέρταραν. Με φέρνουν σε αμηχανία και τους λέω πως δεν είμαι αυτό που λέμε ωραία και αυτοί επιμένουν. Το αποτέλεσμα είναι να κόψω την επικοινωνία σε πέντε περιπτώσεις για τον ίδιο λόγο. Δεν θέλω να δώσω Facebook σε αυτούς τους άντρες που περιμένουν να δούνε μια ωραία γυναίκα. Δεν έχω φωτογραφίες πειραγμένες ή να είμαι ειδικά φτιαγμένη όπως κάνουν πολλές. Είναι φωτογραφίες όπως είμαι και στην πραγματικότητα. Αυτό που λέω και δεν με πιστεύουν. Μια μέση γυναίκα. Απορώ πόσο προβληματικοί είναι αυτοί οι άνθρωποι, συνηθίζουν οι γυναίκες να παρουσιάζονται πιο ωραίες από ότι είναι, έχει δει ποτέ κανείς το ανάποδο; Γιατί επιμένουν και δεν με ακούνε; Να περιμένουν απλά να δούνε τις φωτογραφίες στο Facebook για να βγάλουν συμπέρασμα, γιατί με πρήζουν δεν μπορώ να καταλάβω. Το αποτέλεσμα είναι να μη με δουν ποτέ. Αυτοί σε τι κόσμο ζούνε, από πότε πρέπει να είναι θεά μια γυναίκα για να την φλερτάρουν οι άντρες; Πολλοί φλερτάρουν ότι κινείται ανεξάρτητα από ηλικία και εμφάνιση. Αυτό ήταν πάντως, δεν νομίζω να το ξανακάνω. Και μετά να μην αναρωτιούνται μερικοί γιατί εξαφανιζόμαστε. Κάτι θα κάνετε λάθος για να εξαφανίζετε μια γυναίκα δεν είναι για πλάκα.
7
 
 
 
 
σχόλια
Από τη στιγμή που ανταλλάσσεται αριθμούς και εχετε επικοινωνία μέσω τηλεφώνου όταν προκύπτει το θέμα της εμφάνισης γιατι δεν κάνετε μια βιντεοκληση να τα πείτε και κιόλας και να δείτε ο ένας τον άλλο για να φύγει η περιέργεια μ?Τοσες εφαρμογές υπάρχουν για αυτο από viber,what’s up,tango,ooVoo και άλλες τόσες.
Βασικά, κάτι δε μου κολλάει στην εξομ. Που τους βρίσκει στο διαδίκτυο και ανταλλάσσουν μηνύματα; Πως τους διαλέγει ή τη διαλέγουν;Πως, ενώ δίνει τηλεφωνικό νούμερο, δε δίνει facebook; Θα περίμενε κανείς ότι το πρώτο είναι πιο σημαντικό και απαιτεί περισσότερη εμπιστοσύνη από το δεύτερο...Προσωπικά,έχω σκεφτεί εξηγήσεις στις ερωτήσεις, αλλά θέλω να δω αν η εξομολ. θα μας εξηγήσει η ίδια.Και εν τέλει, ας πούμε ότι όλα είναι καλά και όπως τα λέει. Τι την χαλάει το κομπλιμέντο των αντρών; Που ξέρει το γούστο τους και ότι δε θα τους αρέσει; Γιατί πηγαίνει από το "ωραία θα είσαι" στο "από πότε πρέπει να είναι θεά μια γυναίκα για να την φλερτάρουν οι άντρες"; Τι στο διάλο θέλει από το καμάκι στο διαδίκτυο;
Δηλαδή δεν είναι τρόπος να ρίξουν την άλλη με το να την λένε ότι την φαντάζονται ωραία και μετά αν δεν δουν κάτι τρομακτικό να πουν ότι επιβεβαίωθηκαν; Δεν πιστεύω και πολύ στα αντρικά κομπλιμέντα, αλλά άμα είναι ευχάριστα τρώγονται. Απλά όλη η χαζομάρα στο όλο θέμα είναι να μιλάς μ' αγνώστους με κύριο σκοπό -λέμε τώρα- να ξεχωρίσει το επικοινωνιακό κομμάτι κι εκεί πέφτει σκυλίαση για την εξωτερική εμφάνιση. Άμα έχεις σαν προτεραιότητα την εμφάνιση, μην ψάχνεστε ερωτικά μ' άτομα που δεν ξέρετε πως είναι εμφανισιακά. Απλό.
Scroll to top icon