ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 14:32

Μαριχουάνα και επιχειρηματικότητα

Πρόσφατα διάβασα, εδώ στη Lifo, ένα άρθρο σχετικά με έναν συνεταιρισμό που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων μαριχουάνας (από λάδι, ύφασμα, μέχρι τυρί και δεν θυμάμαι τι άλλο αλλά ήταν αρκετά τα προϊόντα). Μου φαίνεται καλή ιδέα που αξιοποίησαν μια αλλαγή στη νομοθεσία και προφανώς είναι από τους πρώτους που κάνουν κάτι τέροιο άρα θα βρήκαν ένα κενό στην αγορά. Μάλιστα, έλεγε ένας από τους συνιδρυτές του συνεταιρισμού, πώς ξεκίμησαν με 10 στρέμματα και τώρα έχουν εκατοντάδες. Προσωπικά δε χρησιμοποιώ ούτε ψυχαγωγική ούτε φαρμακευτική μαριχουάνα και ούτε τα βιομηχανικά της προϊόντα, αλλα μου φαίνεται λογικό που πολλοί άνθρωποι ναι, οπότε θα τους πηγαίνει καλά η επιχείρηση, σωστά; Καλή ιδέα για να ανοίξεις επιχείρηση, αντί για άλλη μία καφετέρια, χεχε.Σε ένα πιο πρόσφατο άρθρο, μας ενημέρωναν από τη Lifo ότι η κυβέρνησε ενέκρινε και την ιατρική κάναβη στη χώρα μας.Αναρωτιέμαι, όμως, πώς προστατεύουν τη συγκομιδή τους, εφόσον η καλλιέργεια γίνεται σε εξωτερικό χώρο, σε χωράφια. Πώς δεν έρχονται νύχτα κλέφτες να μαζέψουν ό,τι μπορούν τις μέρες που πρέπει. Δεν ξέρω, μου ακούγεται τρομακτικό να βρεθείς αντιμέτωπος με ένα προϊόν που, μέχρι στιγμής, το διαχειρίζονταν μαφίες.Επίσης, εάν η καλλιέργεια του φυτού γίνει σε ορισμένα γεωγγραφικά διαμερίσματα(ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε), πώς θα προστατευτείς από αυτές τις μαφίες που έχουν και όπλα και θα σε θεωρήσουν αθέμιτο ανταγωνισμό.Νομίζω αυτά τα ερωτήματα θα έπρεπε να είχε καλύψει το πρώτο άρθρο.
2
 
 
 
 
σχόλια
Η κάναβη που καλλιεργείται για βιομηχανική χρήση δεν είναι η ίδια με την φαρμακεφτική και την χασικλίδικη. Η βιομηχανική κάναβη δεν περιέχει σχεδόν καθόλου ψυχοτροπικές ουσίες.
Scroll to top icon