ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2018 | 21:11

Σκόρπιες σκέψεις.

Αράζω στον καναπέ μου και περιμένω να αρχίσει το survivor. Χασομέρης είμαι. Κυριακή βράδυ είναι επίσης. Τι να δει κανείς. Ταυτόχρονα σκέφτομαι. Διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις. Πιο πολύ όμως σκέφτομαι εκείνη. Μου βγαίνει αβίαστα. Μου λείπει. Την αγαπάω ακόμα. Νιώθω και μια πίκρα ταυτόχρονα. Το γκρίζο παρελθόν όμως δεν αλλάζει. Το παρόν είναι ανύπαρκτο. Και το μέλλον απρόβλεπτο. Αν ήθελε, θα ήταν κοντά μου. Τα χιλιόμετρα της απόστασης μειώθηκαν σχετικά. Την προσέγγισα ξανά και πέρα από μια τυπική ευγένεια, ύψωσε ένα δίμετρο τοίχος εγωισμού. Λυπάμαι αλλά δεν μου άφησε(ς) περιθώρια διεκδίκησης.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν μπορω να καταλάβω αυτό με τις σχέσεις εξ αποστάσεως. Όσοι γράφετε γι αυτες, ζείτε σε χωριά; ανθρωποι γύρω σας δεν υπάρχουν; και μην ακούσω μαλακίες για τις αποξενωμένες πολεις, θα ξεράσω.
Μάλλον δεν προσπάθησες αρκετά στο παρόν για να σβήσεις το παρελθόν. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Keep trying. Μπορεί και αυτή να θέλει να είναι μαζί σου, αλλά το παρελθόν να την φοβίζει. Καλή τύχη ..
Scroll to top icon