ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2018 | 15:50

τι κανεις

οταν βλεπεις οτι το ηθος και οι πραξεις του φιλου σου δεν συμφωνουν με τις δικες σου αρχες; παιδικος φιλος που εμεινε ανεργος και εκμεταλλευεται διάφορες κυριες για να βγαζει τα εξοδα του;
10
 
 
 
 
σχόλια
Χαχαχαχαχαχααα γελάω με τα "προοδευτικά" σας σχόλια και την προσπάθεια μερικών να συγκαλυψουν τον πουριτανισμό τους,που ωστόσο δεν θα έκαναν καν προσπάθεια να τον κρύψουν αν επρόκειτο για κοπέλα και όχι για νεαρό. Ακόμη και εδώ μέσα επιβεβαιωνεται η μυωπική ελληνική κοινωνία. Ξαφνικά γίνατε όλοι ανοιχτομυαλοι.Γελαω.
Ορίστε με τι ανωτερότητα σχολιάζεται η αντρική πορνεία όσο έστω οι πελάτες είναι γυκαικείου φύλου.Για τις γυναίκες, ξέρουμε πόσο αισχρό είναι μιας κι όταν θέλουν να μας βρίσουν και να μας υποβιβάσουν μας λένε π**τάνες, χωρίς ήθος και μειωμένης αξίας. Τώρα, αν είναι ξεκαθαρίσμενη η κατάσταση κι υπάρχει εν γνώσει μορφή συναλλάγματος, δύσκολο αν κριθεί απέξω το ηθικό κομμάτι χωρίς λάθος εκτίμηση. Σε περίπτωση που δεν σου είναι αρεστή η συμπεριφορά του, είναι ματαιοπονία να τον συναναστρέφεσαι πάντως. Δεν σ' αναγκάζει κανείς να τον κάνεις παρέα. Εκεί φτάνει και περισσεύει η δικαιοδοσία σου εκτός κι αν ο φίλος σου είναι απατεώνας, εκεί μπορεί να αναλάβει η δικαιοσύνη.
Αν είναι όλα τα μέρη ενήμερα (και ο φίλος σου και οι εν λόγω κυρίες) και εφόσον πρόκειται για ενήλικες, τότε δεν υπάρχει θέμα. Είναι καθαρά συνεννόηση μεταξύ τους (οτι και αν προσφέρει και οτι και αν κάνουν μαζί - προσφορά παρέας, σεξ, αγκαλιάς με αντάλλαγμα χρήματα κτλ). Αν όμως είναι απατεωνάκος (πχ πουλάει δακρύβρεχτες ιστορίες και προσπαθεί να τους αποσπάσει λεφτά λέγοντας πχ οτι είναι άρρωστος και πρέπει να κάνει εγχείριση κτλ) τότε είναι ποινικό αδίκημα. Κατά τα άλλα γενικά πες την γνώμη σου άνετα και με ειλικρίνεια όσον αφορά την δική σου πλευρά, μην κρίνεις τίποτα (για να μην κριθείς και η ίδια). Εκείνος ας κάνει οτι θέλει και ας υποστεί τις όποιες συνέπειες. Απο εκει και πέρα δεν σε αφορά πως θα ζήσει την ζωή του. Κάνε εσυ την δική σου όπως θεωρείς σωστά και μην ασχολείσαι ιδιαίτερα.
Ο "ζιγκολό" πουλάει έρωτα. Ο "συνοδός" ανταλλάσσει το σώμα του και σξουαλικες χάρες για χρήματα.Αν το θεωρείς ανήθικο, αποχώρησε διακριτικά από τη φιλία σας.
Scroll to top icon