ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2018 | 15:42

1 φορά μοναχα

Είμαι 30 και δεν έχω ξεπεράσει βαθιά μέσα μου ποτε τον πρωτο μου έρωτα, που ξεκίνησε στα 15 και σταμάτησε στα 18. Δεν κάναμε ποτε έρωτα, δεν ημουν έτοιμη κι όμως...μια ζωή θυμάμαι τα όσα ζήσαμε τότε παλια. Το λάτρεψα με ένα πονο στην καρδιά...αυτο που ένιωσα δεν το ξανανιώσει ποτε. Ευτυχώς ζουσαμε και ζουμε σε διαφορετικές πολεις.. . Είναι σαν να ζει σε ένα άπιαστο παραλληλο συμπαν.
5
 
 
 
 
σχόλια
Το κακό της σύγκρισης. Περιμένουμε να ζήσουμε τα ίδια πράγματα που μας άρεσαν μ'έναν ψυχαναγκασμό που δεν μας επιτρέπει να ζήσουμε το διαφορετικό. Άρνηση λέγεται, έχω την τάση όπως και πολλοί άλλοι να προτιμώ το γνωστό κι ασφαλές ακόμη κι αν είναι ονειροφαντασία κι έχοντας αυτή την γνώση προσπάθώ ν' αλλάξω μια λανθασμένη στάση μου. Καλό είναι να κάνεις το ίδιο. Δεν είναι εύκολο γιατί θέλει πολλή ανάλυση κι ακόμη περισσότερη δράση χωρίς όμως διάθεση σύγκρισης. Αν δεν πείθεσαι πήγαινε και βρες τον πρώτο σου έρωτα. Είτε θα είναι σαν αυτούς που ζηλεύουμε όλοι είτε ( το πιο σύνηθες) θα σκάσει η φούσκα γιατί θα δεις ότι δεν είστε αυτοί που ήσασταν κι ενδεχομένως να 'χες λάθος εκτίμηση για όσα νόμιζες πως είστε.Καλή τύχη.
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα αισθήματα σου,το γεγονός ότι δεν πήγε μέχρι τέλους η ιστορία και η αγνότητα της τότε ηλικίας,τον εξιδανικεύει στα μάτια σου. Μόνο μη μένεις κολλημένη και εμποδίζεις τον εαυτό σου να ζήσει κάτι καλό που μπορεί να εμφανιστεί στην πορεία. Δεν τελειώνει η ζωή στα 30,είναι κρίμα να χαραμίζεσαι σκεπτόμενη το παρελθόν.
Λυπάμαι που πέταξες ίσως το καλύτερο κομμάτι της ζωής σου για μια ονειροφαντασία του μυαλού σου. Λυπάμαι που, έτσι πως τα γράφεις, θα συνεχίσεις να πετάς και το υπόλοιπο της ζωής σου έτσι. Και ίσως πάρεις και κανα 2-3 ανθρώπους στο λαιμό σου.Στα λέω γιατί πέρασα (έστω και για πολύ λιγότερο από εσένα χρόνο) ακριβώς από την ίδια κατάσταση.
Scroll to top icon