ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2018 | 15:06

Ερώτηση προς άντρες

Υπάρχουν άντρες που μου στέλνουν διαρκώς μηνύματα χωρίς να στείλω εγω πρώτη. Δηλώνουν ξεκάθαρα το ενδιαφέρον τους (όποιο και να είναι) και δεν πτοουνται ή διστάζουν να κάνουν την πρώτη κίνηση. Από την άλλη υπάρχουν άντρες που δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κινηση, αλλα ανταποκρινονται πολυ θέρμα αν στειλει η κοπελα. Αυτοί είναι εγωιστες, πληγωμενοι (οπότε περιμένουν την κοπέλα να κάνει κίνηση), τους αρεσει να εχουν πορτες ανοιχτες (γι αυτό και η ανταπόκριση) ή απλά δεν ενδιαφερονται πολύ; ποιο από όλα επιτέλους;;;; να στείλω ή κάτσω στα αυγά μου;;;;
4
 
 
 
 
σχόλια
επειδη ανήκω στην δεύτερη κατηγορία θα απαντήσω γι αυτους, μπορει να ειναι επειδη ειναι ντροπαλοί ή εχουν αλλου την προσοχη τους ή αυτο που λες οτι ειναι εγωιστές ή δεν ψάχνονται γενικότερα ή πιστευουν οτι δεν ασχοληθουν οι ωραιες κοπελες μαζι τους (δηλαδή χαμηλή αυτοπεποιθηση) ή.... ή υπάρχουν πολλά ή!
Ολοι αυτοι μπορει να ειναι οι λογοι και αλλοι τοσοι και τοσοι. Δεν μπορουμε να ξερουμε τι ειναι στο μυαλο του καθενα. Παντως και οι ανδρες εχουν ανασφαλειες. Δεν ειναι γυναικιο προνομιο.
Εσυ εισαι που ρωτούσες πως θα βρεις αυτον που έχει κλειστό mail? Καταρχάς θα ηθελα να πω στα αγόρια κ στους άντρες εδω μεσα να ανοιξουν το mail.Δεύτερον κ εξίσου σημαντικό ειναι αν τον βρήκες να στείλεις μνμ κ να πεις οτι εισαι η τάδε γιατί αλλιώς θα ειναι δειλία απο μεριας σου. Στειλε κ οτι ειναι να γινει,θα γινει.
Scroll to top icon