ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2018 | 16:04

Έρωτας

Ερωτεύτηκα ένα συμφοιτητή μου. Έχουμε και οι 2 άλλες σχέσεις. Μιλάμε σαν φίλοι και ταυτίζομαι τόσο μα τόσο πολύ με τις απόψεις του και οι κουβέντες μαζί του έχουν ένα βάθος που μου είχε λείψει από τη ζωή μου. Έχει μια γαλήνη πάνω του και ένα πρόσωπο που για μένα είναι ο,τι πιο όμορφο έχω δει. Στις συζητήσεις μας συχνα μου λέει ότι πιέζεται στη σχέση του αλλά εγώ του λέω να εκτιμάει τα θετικά της κοπέλας του και ποτέ δεν τον έχω προτρέψει να χωρίσει. Πρώτη φορά βρίσκομαι σε τέτοια θεση,δεν ξέρω τι να κάνω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να χωρίσω και να μην του ξαναμιλήσω ποτέ. Δεν βρίσκω άλλη λύση.
1
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί να το κάνεις αυτό. Αν μπορείς να έχεις ή το ένα ή το άλλο, λύση δεν είναι να μην έχεις κανένα.Μίλα του. Δες πως το βλέπει αυτός. Αν είναι θετικός και θέλει, χωρίστε τους δικούς σας και φτιάξτε τα. Αν όχι ή δεν τολμά, ξέκοψε.
Scroll to top icon