ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.3.2018 | 14:38

Κοιμησου, δς θα στειλει

Ψηλος, νεος και ωριος εξαφανιεται μετα το σεξ απο εκει που διατηρουσε καθημερινη επικοινωνια για σχεδον ενα μηνα. Και ερωτω, η παρατημενη κορασιδα, υπαρχει μια, μια μικρη, εστω και μηδαμινη περιπτωση, να του αρεσα αλλα να κολωσε επειδη καταλαβε οτι θα ηθελε να ειχα κατι παραπανω μαζι του??η απλα δε με γουσταρει??Αν ειναι το δευτερο μη μου το πειτε αποτομα γιατι πληγωνομαι!
8
 
 
 
 
σχόλια
ψεκάσατε, σκουπίσατε, τελειώσατε μου μυρίζει η υπόθεση... δεν πειράζει όμορφη, υπάρχουν και αλλού ωραίοι (δεν εννοω έμενα, μην στείλεις κανένα μήνυμα να ουμε και απογοητευτεις περισσότερο, γενικότερα λέω)... :Pβεβαια υπάρχουν κι αλλες αιτιες που δεν πρέπει να αποκλείσεις...
Μπαίνει η άνοιξη, τα πουλάκια κελαηδούν, τα ζωύφια ζουζουνίζουν, ανθίζουν οι αμυγδαλιές και τα ζουμπούλια, η φύση οργιάζει, ο πεταλουδίτσος γκομενίζει με την πεταλουδίτσα, αλλά εσένα δεν σε θέλει (το δεύτερο δηλαδή :Ρ).Ελπίζω να μη σε αναστάτωσα ε! Πήγαινε παρακάτω βρε κοπέλα μου, τι ανάγκη έχεις να κουράζεις το μυαλό σου. Πάμε γι'άλλα!
Δεν μπορούμε να σου πούμε τίποτε απ' όλα αυτά, καθώς δεν γνωρίζουμε τον τρόπο σκέψης και γενικότερης συμπεριφοράς του ψηλού/νέου/ωραίου. Εν κατακλείδι όμως, αυτό που κρατάς εσύ είναι ότι εξαφανίστηκε.Διάβασε λιγάκι περί της τακτικής του ghosting. Θα καταλάβεις πολλά.
Scroll to top icon