ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.3.2018 | 10:21

Πίεση για γαμο

Δεν σκεφτόμουν ποτέ να παντρευτώ να βάλω νυφικό κ βλακείες ,Με απασχολούσε να βρω έναν άνθρωπο να ακουμπήσει η ψυχή μου πάνω στη δικιά του κ να κλείσουν οι πληγές.Αυτές οι πληγές που ζεις μέσα σε ένα σπίτι που η μανα σου και τα παιδια της είναι για να κακοποιούνται και να φοβόμαστε ακόμη κ να μιλήσουμε για να μην φάμε ξύλο .στέρηση στα πάνταΜα πιο πολύ στην αγάπη. Εσύ έπαιζες μαζί μου έπαιζες κ με άλλες μα εγώ ριμαχτηκα. Έψαχνα να βρω την αλήθεια Μα πως;Αφού είχες ελεύθερο το πεδίο όταν πήγαινα για δουλειά και μάλιστα όταν για άσχετους λόγους τσακωνομασταν μου έλεγες ότι μου αξίζει το κέρατο και ότι την φέρνεις στο σπίτι όταν λείπω μετά τα άλλαζες και έλεγες ότι το έλεγες για να με τσακισεις επειδή σου έκανα γκρίνιες . Όταν αρρώστησα και δε μπορουσα να παω για δουλεια μου έλεγες ότι σας κάνω χαλαστρα και δε μπορείς να την φέρεις σπίτι κ κλασσικά να μου τα αλλάζεις μετα.Που η αλήθεια και που το ψέμα.Ή θλίψη με ρήμαξεΤώρα μου λες ότι έχεις μετανιώσει κ μου ζητάς γάμο μα εγώ έχω περάσει πολλά έχω ανεχτεί πολλά που ενώ βλέπω πως με αγαπάς πια ,φοβάμαι Κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή ευπρόσδεκτη
4
 
 
 
 
σχόλια
Βρες τη δύναμη και φύγε γρήγορα απ' αυτή τη σχέση. Ζήτα βοήθεια από ειδικό (ψυχολόγο). Κάποια πράγματα στο χαρακτήρα δεν αλλάζουν. Τέτοιοι άνθρωποι πατάνε πάνω στα (οικογενειακά σου) προβλήματα για να σου κάνουν δύσκολη τη ζωή κι ας λένε ότι σ' αγαπάνε. Αυτός καταλαβαίνει πόσο ευάλωτη είσαι και χωρίς υποστηρικτική οικογένεια πίσω και σε κακομεταχειρίζεται -έστω κι αν εσύ δεν το βλέπεις έτσι, τώρα- Φύγε να γλιτώσεις και στηρίξου στις δυνάμεις σου για μια καινούρια ζωή. Πάλαιψέ το. Εύχομαι να πάνε όλα καλά στη ζωή σου.
Καλα λενε πως πολλες φορες αντιγραφουμε ασυνειδητα στα ερωτικα μας τα προτυπα της οικογενειας μας. Αν αυτα ειναι κακοποιητικα θα μπλεξουμε και μεις με κακοποιητικους ανθρωπους. Κοπελα μου εχει πραγματικα καμια σημασια αν ειναι αληθεια η οχι;; η προθεση φτανει και περισευει!! Φυγε ΧΘΕΣ!!!
Σε περίπτωση που δεν είσαι τρολ, σου λέω μέσα από την καρδιά μου, φύγε και μην τολμήσεις να παντρευτείς έναν τέτοιο άνθρωπο. Και να δουλέψεις με τον εαυτό σου. Ψυχολόγος. Όσο κλισέ πλέον και να ακούγεται (διαβάζεται) .
Scroll to top icon