ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.3.2018 | 23:58

Ανοιχτή σχέση..

Ξεκινήσαμε από ένα one night stand και καταλήξαμε σε κάτι σαν πολυ χαλαρή παράνομη σχέση για περίπου 5 μήνες. Εκεινος δεσμευμένος αλλά εδώ και χρόνια δεν ήταν πια πιστός, ούτε η κοπέλα του, αλλά χωρίς να έχουν ανοιχτή σχέση. Είναι μαζί λόγω του παιδιού που έχουν. Ένα κοριτσάκι 6 χρονών. Ερωτευτηκαμε αλλά επειδή ήξερα ότι δεν μπορώ να τον έχω (δεν του ζήτησα ποτέ να χωρίσει) σταμάτησα να τον βλέπω.. μετα από κάποιο διάστημα θεώρησα ότι τον ξεπέρασα και βρισκόμασταν παλι μόνο για σεξ. Και είμασταν πολύ cool - έτσι πίστευα. Έτυχε να γνωρίσω κάποιον και σταμάτησα να βρίσκομαι μαζί του. Όταν έληξε αυτή η σχέση με πλησίασε και μου εξομολογήθηκε ότι είναι ακόμα ερωτευμένος μαζί μου και ότι με θέλει. Επειδη θα άλλαζα πόλη και δουλειά δεν ήθελα να ξανά μπλέξουμε... Και ξεκοψαμε. Εκείνος αρκετά ενοχλημένος... Έχουν περάσει 6 μήνες από τότε και τον σκέφτομαι αρκετά συχνά.. του είχα στείλει και για πρωτοχρονια αλλά δεν απάντησε... Προχθες λοιπόν με παιρνει τηλέφωνο, το σηκώνω.. μιλάμε για μισή ώρα σαν να μην ξεκοψαμε ποτέ και με έκανε να νιώσω τόσο όμορφα... Ότι συναίσθημα είχα για εκείνον ξανά εμφανίστηκε.. ενώ πίστευα ότι τον είχα ξεπεράσει... Κ εκείνος ένιωσε ακριβώς το ίδιο ενώ δεν είχε κανέναν σκοπό όταν με πήρε, απλά να μάθει τι κανω.. Τον θέλω πολύ κ σκεφτομαι να δοκιμάσω μαζί του... Θα έρθει να με δει σε 3 εβδομάδες... Με την κοπέλα η κατάσταση χειροτερεύει αλλά ομολογώ ότι δεν με ενδιαφέρει. Ξέρω θα πείτε ότι με θυμήθηκε αφού λήγει η σχέση του αλλά δεν το βλέπω ακριβώς έτσι γιατί αυτή η σχέση ήταν έτσι από τότε που γνωριστήκαμε... Έχουμε απίστευτη χημεία, όχι μόνο στο κρεβάτι αλλά σε όλα τα επίπεδα και είμαι πρόθυμη να δεχτώ και μια ανοιχτή σχέση μαζί του γιατί δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα καταφέρει πλεον να είναι πιστός... Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ δεν είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου, και μην ξεγελοιομαστε πλέον κανείς δεν είναι - οπότε προτιμώ να είμαστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι... Δεν ξέρω τι θα γίνει όταν έρθει.. αλλά ξέρω ότι με κανέναν άντρα εδώ και δύο μισή χρόνια που είμαι ελεύθερη δεν έχω νιώσει έτσι.. τον αγαπώ.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ξεφτιλες και οι 2! Και οχι, δεν ειναι ουτε σκληρος ουτε αδικος χαρακτηρισμος. Ασε τα ψεμματα περι ερωτος και προσπαθησε να σταθεις στα ποδια σου. Δεν εχεις καθολου περηφανια; Ερχεται ο αλλος οποτε εχει καυλες και εσυ του δινεσαι. Ισχυουν τα ιδια και για εκεινον. Δεν εχει τα κοτσια να χωρισει, δηθεν λογω του παιδιου, ουτε να σε αφησει ησυχη.
Καλά πόσα χρόνια "λήγει" η σχέση του;Τι διαδικασία απαιτεί δηλαδή; Νόμιζα οτι αρκεί ένα "χωρίζουμε".Κοπελιά αν θες να πάρεις τη θέση της σχέσης που "λήγει" μπορεί και να τα καταφέρεις κάποτε, αλλά σοβαρά τώρα αυτό θες στη ζωή σου;
Ο ''μεγαλειώδης και ανεπανάληπτος έρωτας'' που προσπαθείς να περιγράψεις, είναι απλά στο μυαλό σου. Είσαι μία ξεπέτα για εκείνον και τίποτε περισσότερο, μία ''όαση'' στη ρουτίνα του. Εύχομαι να μην πονέσεις πολύ όταν θα εξαφανισθεί πλήρως.
Μπερδεμενα πραγματα και στην μεση και παιδια απο σχεσεις,γιατι υπαρχετε ρε γμτ??τι σας τραβαει ωστε να μπλεκετε σε κατι τετοιες αθλιες καταστασεις?αυτος ειναι αραγες ο προορισμος σας σε αυτην την ζωη?κουραση και μιζερια ?
Scroll to top icon