ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2018 | 01:33

Ατυπικη βουλιμια

Κοντευω 26,μαζι σου θα πεθανω μαλλον.Οι διατροφικες διαταραχες και η φρικη για το σωμα δεν τελειωνουν ποτε φοβαμαι.Περασα νευρικη ανορεξια πριν 3-4 χρονια, ακολουθωντας κλιμακωτα ολο και πιο αυστηρους και απαραβατους κανονες διατροφης κι απο τοτε η κανω relapse στον καταναγκαστικο περιορισμο η τρωω σαν ντουζινα δαιμονες και μετα καθομαι 1-2 μερες νηστικη και παλι το ιδιο.Τα κιλα μου κυμαινονται απο 48 ως 55 (ειμαι 1.60 και οτιδηποτε πανω απο 50 μου προκαλει ασυγκρατητο πανικο),οι περισσοτεροι που με βλεπουν με θεωρουν απολυτως κανονιkη, εστω juicy με πιασιματα,και δεν φανταζονται τι φριχτη μαχη δινω εδω και χρονια με το φαγητο, τον ασπρο-μαυρο τροπο σκεψης,την εικονα σωματος που με κανει να θελω να κρυφτω κατω απ το κρεββατι αντι να βγω καθε μερα και την πεινα. Εδω να πω οτι βγαινω απ το κρεββατι καθε μερα, ολα αυτα τα χρονια δουλευα,επαιρνα μερος σε δραστηριοτητες,ομαδες,εθελοντισμους , εκανα μαθηματα, ειχα σχεσεις καποιες μακροχρονιες και διαφορες ευκαιριακες/αρπαχτες, ειχα δηλαδη και επιβεβαιωση αρκετη,και με το σεξ νιωθω ανετα,δεν ειν οτι καθομαι και αναπτυσσω φιλοσοφιες.Το λεω γιατι νομιζα θα μ εσωναν οι γκομενοι η τα χομπι/υποχρεωσεις,αμα βαριεσαι κ εισαι μονος λογικο να χεις θεματα, κ αν δεν ειχες ν αποκτησεις. Ε η σχεση μου με το φαι επιμενει να ειναι αθλια, και να με επηρρεαζει σε διαφορους τομεις,οπως να αποσυρομαι τη μερα μετα το υπερφαγικο, η να δυσκολευομαι να κοιμηθω απ την πεινα τις αλλες, να ντρεπομαι φριχτα να φαω με κοσμο και να σηκωνομαι στις 5 το πρωι να κρυφοφαω. Δεν ειμαι ιδιεταιρα βλαμμενη σε αλλα θεματα,αλλα σε αυτο του δινω και καταλαβαινει.Γιατι ετσι ρε π****η?
2
 
 
 
 
σχόλια
Έχω παλέψει κι εγώ 10 + χρόνια με την ανορεξία. Οι διατροφικές διαταραχές είναι ψυχικές νόσοι (σοβαρές κι επικίνδυνες), δεν είναι απλά έλλειψη αυτοσυγκράτησης ή αντίδραση σε υπερβολική δίαιτα, ούτε φυσικά βλακεία ή ματαιοδοξία. Χρειάζεσαι βοήθεια από ψυχίατρο, όλα τα άλλα δεν θα σε βοηθήσουν, μπορεί και να σε κάνουν και χειρότερα. Υπάρχει νομίζω κάποιος οργανισμός στην Ελλάδα που έχει προσωπικό εξειδικευμένο σε τέτοια θέματα. Μην το αφήσεις για αύριο, πήγαινε σήμερα.
Scroll to top icon