ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.3.2018 | 21:12

Οι πρώην παντού

Λοιπόν αρχικά ! Έχω μια σχέση με ένα αγόρι εδώ και 1 χρόνο και κάτι μήνες. Έχω περάσει πολλά γενικά με αυτό το άτομο χαρές και τεράστιες λύπες! Που με στάθηκε σαν βράχος ! Αλλά τους πρώτους 5 μήνες που είχαμε σχέση έμαθα ότι έστελνε μηνύματα στην πρώην του ! Ότι αυτή είχε έρθει πολλές φορές έξω από το σπίτι του και γενικά έψαχνε συχνά στα social media για αυτή! Μαλωσαμε άσχημα αλλά λάθος μου τεράστιο τον πίστεψα και δεν χωρίσαμε. Από τότε δεν είχα κανένα θέμα ξανά ήτανε πολύ σωστός απεντι μου. Όμως πριν λίγες μέρες Καταλαθος πρόσεξα ότι στην αναζήτησή είχε ψάξει μια κομπλέ που έτυχε να είναι γνωστή μου! Και έψαξα και είδα ότι την ήξερε και αυτός αυτή και μου φάνηκε ότι δεν ήτανε και σε τόσο φιλικό επίπεδο! Τον ρώτησα που την ξέρει και τέτοια και με έλεγε ότι ζηλεύω και ψάχνομαι γοα καυγά και ότι απλά ήτανε Κάτι για την δουλειά του έδειξε ένας φίλος του ... και ξανά φέρνω το θέμα και λέω να μου πει την αλήθεια και με λέει ότι ήτανε κολλητή μιας πρώην του ! Και πριν λίγες μέρες μαθαίνω ότι αυτή ήτανε η πρώην πρώην του ! Και τώρα που το είπα με είπε πάλι ότι είναι παρελθόν και ψάχνομαι συνέχεια για καυγά και ότι ζηλεύω πολύ !!! Δεν ξέρω τι να κάνω!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Κλασική περίπτωση gaslighting...Σε είπε, τον είπες αλλά ανάθεμα με αν κατάλαβες τίποτε επί της ουσίας, καθώς αυτός ήταν ο σκοπός του από την αρχή. Να σε μπερδέψει και εννοείται να νομίζεις ότι φταις εσύ με τη ζήλια σου.Πάντως πολλές πρώην μαζευτήκανε και ναι, δεν φαίνονται αθώα τα πράγματα. Κάνε ότι καταλαβαίνεις.
Scroll to top icon