ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2018 | 11:37

Σωστά ;

Είμαι από Ρόδο και δεν έχω ανέβει ούτε μια φορά βόρειο Ελλάδα.Έχω περάσει ΠΑΜΑΚ οικονομικά και είχα την ευκαιρία για Θεσσαλονίκη.Μέχρι στιγμής δεν έχω δει πολλά λόγω σχολής. Σκεύτομαι κανα Σαββατοκύριακο να πάρω το ποδήλατο να γυρίσω όλη τη πόλη της Θεσσαλονίκης. Εσείς που ζείτε εκεί είναι κάτι εφικτό ; Ή θέλει παραπάνω απο μια μέρα για γίνει αυτό ;
5
 
 
 
 
σχόλια
ουτε ποδηλατο ουτε χαζα.το κεντρο και η παραλια σου φτανει.ολα τα αλλα μερη ειναι οτι να ναι.δεν εχει και κατι ιδιατερο να δεις.αντε αν εχεις και ορεξη παρε το λεωφορειο που ειναι ανοιχτο (στυλ αγγλιας) και απολαυσε μια βολτα.
Εφόσον θα κινηθείς με ποδήλατο, το κέντρο είναι εύκολο. Πολύ προσοχή όμως, προς τους άλλους οδηγούς οχημάτων, καθώς δεν φημιζόμαστε για τις οδηγικές μας ικανότητες. Επιπλέον και εσύ, φρόντισε να έχεις τα ανάλογα φώτα και ανακλαστήρες για να σε βλέπουν.Υπενθυμίζω ότι κατά το πλείστον, η Θεσσαλονίκη είναι μια κατηφορική πόλη, επομένως και ανηφορική όταν κινηθείς σε περιοχές όπως Άνω Πόλη, Μετέωρα, Συκιές, Χορτιάτη, Πανόραμα, Ωραιόκαστρο, Ευκαρπία. Μια ωραία ημερήσια εκδρομή θα ήταν να φύγεις και λίγο πιο έξω προς Λαγκαδά μεριά με τις λίμνες. Αυτήν, όχι με ποδήλατο θα έλεγα, καθώς έχεις να περάσεις την ταχείας κυκλοφορίας Εγνατία Οδό.Άλλη διαδρομή που μπορείς να συνδυάσεις, είναι Καλαμαριά-Περαία-Επιβάτες. Τα δύο τελευταία είναι τέλεια για ουζοτσιπουροκαταστάσεις ή καφέ εκεί που σκάει το κύμα, με θέα την πόλη.Καλές βόλτες!!!
Το κέντρο ναι μπορείς να το γυρίσεις σε ένα Σαββατοκύριακο. Αλλά τη πόλη όλη φυσικά και όχι. Είναι μεγάλη πόλη. Εγώ έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη και ακόμα δε ξέρω όλα τα μέρη. Να προετοιμαστείς όμως για ταλαιπωρία. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν μόνο αστικά λεωφορεία που είναι σε Κακή κατάσταση και τα δρομολόγια αραιά. Αν έχεις αμάξι στο κέντρο θέλει προσοχή γιατί έχει φοβερή κίνηση και βρίσκεις δύσκολα πάρκινγκ. Καλό κουράγιο και καλή εξερεύνηση της πόλης :)
Scroll to top icon