ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.3.2018 | 12:47

Έλληνες στο εξωτερικό

Γιατί όταν συναντάμε Έλληνες στο εξωτερικό κάνουμε σαν να μην έχουμε ξαναδεί Έλληνα στη ζωή μας; Φωνές κακό Χριστούγεννα, αναστατώνουμε τον κόσμο. Προχθές στις Βρυξέλλες τρακάρανε δυο παρέες με νεαρούς Έλληνες και τους άκουσε όλη η πόλη. Άρχισαν να φωνάζουν ενθουσιασμένοι ο ένας στον άλλον και να ρωτάνε από που είναι. Κάποιος είπε πως είναι από την Κόνιτσα και αμέσως βρέθηκε από την άλλη παρέα ηπειρώτης δεν ξέρω αν βρέθηκαν και συγγενείς. Η μια η παρέα έψαχνε να φάει βρώμικο και φύγανε όλοι μαζί γιατί οι άλλοι ξέρανε που υπάρχει ελληνική ψησταριά.Τελικά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε.
5
 
 
 
 
σχόλια
Έγω το βρίσκω πολύ ωραίο και όλο αυτό, κατά την άποψη μου γίνεται για την νοσταλγία της Ελλάδας που μπορεί να έχει ο καθένας... είναι σαν να βλέπουν κάτι δικό τους, κάτι απο την οικογένεια τους...για αυτο ψάχνανε και Ελληνικό φαγητό.
Scroll to top icon