ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2018 | 10:56

Τι υπέροχη αίσθηση

Έπεσα πάνω σε άντρα ο οποίος όταν πήγα να βγάλω πορτοφόλι την ώρα του λογαριασμού είπε "σε παρακαλώ πολύ" με έναν τρόπο που με αφόπλισε, και έβαλα το πορτοφόλι πάλι μέσα στην τσάντα. Μου κράτησε όλες τις πόρτες ανοιχτές και με βοήθησε να βγάλω και να βάλω την ζακέτα μου. Μίλησε ελάχιστα για τον εαυτό του, μου έκανε ερωτήσεις για μένα. Πήγαμε μετά το φαγητό για ποτό και ούτε και εκεί με άφησε να πληρώσω. Ήταν πολύ περιποιητικός κρατώντας τις σωστές αποστάσεις. Όταν με πήγε σπίτι κατέβηκε από το αυτοκίνητο και με πήγε μέχρι την πόρτα. Φίλησε απαλά το χέρι μου και έφυγε, και σε λίγο μου έστειλε μήνυμα πως θέλει οπωσδήποτε να με ξαναδεί. Και εγώ θέλω οπωσδήποτε να τον παντρευτώ, αλλά δεν του το έγραψα. Την επόμενη φορά θα ανεβεί σπίτι μου θέλει δε θέλει.
13
 
 
 
 
σχόλια
Φυσικά και θα ερωτευθεί! Την κέρδισε έπειδή δεν άφησε να πληρώσει! Δεν μίλησε καν ο τύπος!!Φαντάζομαι την σκηνη του λογαριασμού, που αυτή θα έκανε κίνηση να πληρώσει, αυτος θα ειπε οχι και αυτη θα έβαλε το πορτοφόλι μέσα!!
Ο ενθουσιασμός της εξομολογουμένης δικαιολογείται αν είναι το πολύ μέχρι 22 ετών. Και ο γκόμενος είναι σίγουρα 10+ μεγαλύτερος της... Σωστός ο παίχτης!
Τελικά το προβλημα είναι να μν σου ζητήσει σεξ κ να σου ανοίξει τις πόρτες. Πολυ καλο ,δν λεω αλλα το ερώτημα ειναι γιατι ένας τέτοιος αντρας να θελει να ανέβει πανω στο σπιτι σου στο δεύτερο ραντεβού. Γιατι να σε πάρει στα σοβαρά όταν εκείνος θελει κατι παραπάνω απο το γρήγορο σεξ κ εσύ θα τον ανεβάσεις σπιτι σου; απο την μια γκρινιάζετε αν κάποιος ειναι με ελάχιστους τρόπους γιατι ψάχνετε σχεση κ οχι σεξ κ απο την αλλη μόλις βρεθεί ένας να ανοίγει πόρτες κατευθείαν να τον κατοχυρωσετε.
Scroll to top icon