ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.3.2018 | 10:58

Τι παίζει εδώ;

Είμαι 25 χρονών και τελευταία μιλάω με μια γυναίκα 29 χρονών. Ξεκίνησε όταν με έκανε add στο Facebook και ξεκινήσαμε να μιλάμε... Ύστερα από λίγες ημέρες της πρότεινα να βγούμε. Βγήκαμε και περάσαμε πολύ όμορφα. Δεν έκανα καμία κίνηση γιατί θεώρησα πως από τη 1η φορά δεν είναι πρέπον, αν και η κοπέλα μου άρεσε πάρα πολύ. Έκτοτε πέρασε 1 εβδομάδα που δεν βρεθήκαμε διότι είχε δουλειές. Αυτή την εβδομάδα της ξανά έστειλα και της είπα να βρεθούμε το Σαββατοκύριακο. Μου είπε να μιλήσουμε προς το τέλος της εβδομάδας για σιγουρία. Νιώθω ότι κάπως περίεργα μου τα λέει; Δεν μπορώ να βγάλω άκρη... Λέτε να έχει ξενερώσει για κάποιο λόγο; Γιατί από την ημέρα που βγήκαμε και μετά γενικά έχει ελαττωθεί η επικοινωνία μας(εντάξει η αλήθεια είναι και εγώ δε στέλνω συχνά λόγω ότι δεν έχω πολύ χρόνο ελεύθερο), και επιπλέον δεν φάνηκε σίγουρη στην πρόταση που τις έκανα για έξοδο το προσεχές ΣΚ.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τώρα συγνώμη, αλλά εσύ 25 αυτή 29, πιθανόν να είναι ήδη σε άλλη φάση αυτή απο εσένα, να βγήκε μεν μαζί σου αλλά δεν νομίζω ότι θα έχει και κάτι παραπάνω να πει... Μια γυναίκα στα 29, που χτυπάει ήδη το καμπανάκι των 30, το καμπανάκι "Εγώ πότε θα γίνω μάνα?", το καμπανάκι της μάνας της που θα της περιμένει εγγόνι, της κοινωνίας που θα την ετοιμάζουν για το ράφι... τι ακριβώς περιμένεις να βγει από μια τέτοια γνωριμία?
Δεν συμφωνώ.Συζητώ πολύ συχνά με έναν φίλο ψυχολόγο. Οι περισσότερες γυναίκες στο συν/πλην 30 αγχώνονται, είτε συνειδητά ειτε οχι, για το αν θα καταφέρουν να βρουν συντροφο ή αν θα μείνουν μόνες..
Scroll to top icon