ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2018 | 19:08

Πήγε με πόρνη

Είμαι λίγο καιρό με τον φίλο μου και σε μια άκυρη στιγμή τον ρώτησα αν έχει πάει με πόρνη και μου είπε ναι πριν πολλά χρόνια. Από τότε σιχάθηκα την ζωή μου και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που πήγα μαζί του. Πολύ κρίμα γιατί τον έχω ερωτευτεί τρελά..
18
 
 
 
 
σχόλια
Ουάου, ακόμη μια προβοκατόρικη "εξομολόγηση" σε αυτή την πολύπαθη γωνιά του Ιντερνέ...Για να μην έχει απαντήσει πουθενά ακόμη η "θιγμένη πλην τίμια εξομολογούμενη", πρόκειται μάλλον/σίγουρα (:-Ρ) για τρολιά.Καλημέρα ολούθε!!!
Θα διαφωνήσω ότι ηταν τρολια. Απο συζητήσεις μου που εχω βλεπω ότι υπάρχει μια κρυαδα,αηδία η' δυσαρέσκεια απο γυναίκες στο συγκεκριμένο θέμα. Βέβαια δν με ενδιαφέρει γιατι ηταν τελεια!!!!γιολοοοοο
Τζον, δεκτή η διαφωνία σου. Ως What the Fu_rfulo όμως μου φαίνεται υπερβολική αντίδραση της εξομολογουμένης που ενώ διατείνεται ότι είναι τρελά ερωτευμένη με τον πρόσφατο δεσμό της, σιχαίνεται δε τη ζωή της (αυτή το 'γραψε) που ο σύντροφος της, πριν από πολλά χρόνια (δικά της λόγια) είχε επαφή με πόρνη. Η πορνεία είναι μια πραγματικότητα, παιδιά. Δυσάρεστη για πολλούς και διάφορους λόγους μεν, υπαρκτή από αρχαιοτάτων χρόνων δε. Δεν θα το τραβήξω προς τη μεριά του traficking ή της εκμετάλλευσης αυτών των συνανθρώπων μας, γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας.
Συγνώμη μετα τις κρυφές μπουρδελοτσαρκες για να πάρουμε ματι όταν είμασταν 14 ,μάζεψα 1.500 δραχμές κ πλήρωσα για ερωτα!την επόμενη μερα μετρούσα τις λιγοστες τρίχες στο μουστάκι μου αν μεγαλωσαν!στο λεωφορείο όταν μπήκα ήθελα να ουρλιάξω:πήγα με γυναίκα!!ειμαι αντρας! Επίσημα μπορείς να σιχαθεις κ εμένα!Υ.γ κάνα χρονο μετα κοντά στην περιοχή μου είχε striptease μαγαζι κ πηγαίναμε!ένας χορος=ένας μήνας φουλ αυανανισμος!
Mισο για να καταλάβω....Ο φιλος σου στο παρελθον πηγε με μια γυναίκα....αυτή η γυναίκα δεν ήταν παρθένα και είχε πάει κ με άλλους πριν από αυτον .Ισως με κάποιους κ χωρίς προφύλαξη.Ο φίλος σου πλήρωσε αμεσα για την επαφή,όπως άλλοι πληρώνουν εμμεσα τα ραντεβου ,τα ποτάκια που οδηγούν σε one night stands κτλ.Ο φίλος σ έκανε ότι και όλοι οι άντρες ,σεξ δηλαδή ...η γυναικα-πορνη έκανε επίσης οτι κάνουν τόσες γυναίκες,σεξ δηλαδη.Μμμμ σου είχε πει πως είναι παρθένος;Αν όχι,κακώς αηδιασες.
και τι να εκανε δηλαδη; να την επεφτε σε όποια έβρισκε με το ζόρι αν ήθελε σεξ και να τον τρέχανε μετά για βιασμό; και αφού δεν ήσουν προετοιμασμένη για όλες τις απαντήσεις, γιατί τον ρώτησες; όταν ρωτάμε περιμένουμε τα πάντα....και τι έγινε που πήγε με πόρνη;
Δηλαδή καταλήγεις να βιασεις η να παρενοχλήσεις σεξουαλικα κάποιον /κάποια αν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ; Με αυτή την λογική οσοι άνθρωποι έχουν μεγάλη αποχή από το σεξ , ειδικά οι γυναίκες που δεν είναι πιο δύσκολο να καταφύγουν στην επιλογή του αγοραίου έρωτα ,θα έπρεπε να βιάζουν και να ασκούν σεξουαλική κακοποίηση ασυστολα.
Δεν έχεις καταλάβει τι εννοώ με αυτό που έγραψα, είσαι αρκετά μακριά απο την ερμηνεία. Μπράβο έχω να πω στον άντρα αυτό που αντί να πουλάει λόγια και ελπίδες σε κοπέλες για σεξ, πήγε σε πόρνη. Και ναι μερικοί άνθρωποι παθαίνουν κοκομπλόκο απο την αγαμία (δεν ξέρω πως και πόσο μακριά φτάνει αυτό στον καθένα). Απο το να τραβάει μαλακία και να γίνει λιγούρης, καλά έκανε και πήγε. Σέβομαι επίσης όλες τις πόρνες που έχουν γλυτώσει πολλές γυναίκες απο σεξουαλικές επιθέσεις, οποιουδήποτε τύπου.
Scroll to top icon