ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.3.2018 | 22:50

Το γεροντοπαλίκαρο

Με αφορμή το γάμο ενός αγαπημένου μου ξαδέλφου, η μάνα μου με ρώτησε, αν θα παντρευτώ κι εγώ. Της "κοπάνησα" ένα "όχι" σαν της 28ης Οκτωβρίου. "Και θα μείνεις γεροντοπαλίκαρο;" με ρωτάει; Απέφυγα να της απαντήσω γιατί, παρόλο που είμαι 31, έχω αποφασίσει να μείνω μόνος μου γιατί ποτέ δεν είχα πέραση στις γυναίκες. Δεν είμαι ωραίος άνδρας (κάνω την αυτοκριτική μου) γι' αυτό και δεν απέκτησα ποτέ σχέση. Με τί αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσω κάποια; Οπότε παραιτήθηκα. Βλέπετε, γεννήθηκα πολύ μικρόσωμος για άνδρας (1,60), έχω στραβά δόντια γιατί όταν ήμουν μικρός δεν φόραγα τα "σιδεράκια", ενώ τα είχα, γιατί με ενοχλούσαν χώρια οτι τα τελευταία χρόνια, έχω εμφανίσει αραίωση στα μαλλιά, με αποτέλεσμα να τα ξυρίζω τελείως τα και να έχω ένα κεφάλι σα πεπόνι. Οπότε καταλαβαίνετε πως ένας τέτοιος άνδρας δεν γίνεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των γυναικών. Όμως, τις αγαπάω τις γυναίκες, πάντα θα τις αγαπάω και ας μην μπόρεσα να αποκτήσω μια αγκαλιά ή ένα φιλί. Γι' αυτό, όσοι έχετε μια γυναίκα, στη ζωή σας, να την αγαπάτε κάθε μέρα, όλο και περισσότερο!
8
 
 
 
 
σχόλια
Όχι, ένας άνδρας που σκέφτεται έτσι για τον εαυτό του δε γίνεται να προσελκύσει το εναδιαφέρον των γυναικών. Κι αν συμβεί κατα τύχη, αν συνεχίσει να σκέφτεται έτσι, το σκοτώνει.Αλλού για κομπλιμέντα.
Αυτός ο τρόπος σκέψης έρχεται λίγο να ταιριάξει με τους άλλους που λένε ότι επειδή εγώ είμαι όμορφος και γυμνάζομαι, θέλω δίπλα μου όμορφη, γυμνασμένη και το αντίστροφο. Νομίζω ότι η απάντηση λοιπόν είναι η ίδια... Ναι μετράει η εμφάνιση σε μια γνωριμία, αλλά πρώτα νιώθουμε καλά απο μέσα μας για να βγει και έξω μας...Εγώ δεν θα σου πω τι θα βελτιώσεις εξωτερικά, εγώ θα σου πω να "ομορφύνεις" εσωτερικά εσύ με πράγματα που σε γεμίζουν, σε ικανοποιούν, σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και κυρίως να αποκτήσεις αυτοπεποιήθηση και όλα τα άλλα θα έρθουν. Μικρός είσαι, δεν σε πήραν και τα χρόνια...
Το πρόβλημα δεν είναι η εμφάνιση αλλά η παραίτηση. Μόνος σου λες "αποφάσισα να μείνω μόνος". Ξε-αποφασισε, λοιπόν!Σιδεράκια μπορείς κ τώρα να βάλεις. Πήγαινε σε ορθοδοντικό κ ψάξε το, αν θα σε βοηθήσει να ανέβει η αυτοπεποίθηση σου. Το ξυρισμένο κεφάλι συνδυασμένο με μούσι είναι στυλ και γενικώς "χαρίζει".Άλλαξε ο,τι περνά από το χέρι σου και κυρίως τη ματιά σου απέναντι στον εαυτό σου κ τη ζωή.Καλή τύχη!
και ζησαν αυτοι καλα και μεις καλυτερα...Αν δε προτιθεσαι να γινεις ΕΣΥ το ταιρι του ανθρωπου εδω περα τοτε μη το παιζεις πονοψυχη..Καποιοι υποφερουν απο την μοναξια και μερικες μερικες πετατε αηδιαστικα τσιτατα..
Λοιπόν σκέφτηκα κάτι, αν δεν το έχεις ήδη δοκιμάσει. Επειδή χειρίζεσαι πολύ καλά τον γραπτό λόγο, και σε συνδυασμό με την χαμηλή αυτοπεποίθησή σου που δεν θα βοηθούσε μια συνάντηση δια ζώσης σε πρώτη φάση γνωριμίας, προτείνω να ξεκινήσεις άμεσα να συνομιλείς διαδικτυακά με κοπέλες.Η προσωπικότητα που διακρίνεται πίσω από την εξομολόγηση μοιάζει συνετή και ενδιαφέρουσα και αν μη τι άλλο, σίγουρα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον. Η εξωτερική εμφάνιση όπως ξέρεις είναι κάτι εντελώς υποκειμενικό. Μην τα παρατάς, σοβαρά σου το λέω, υπάρχουν και κοπέλες που πιθανόν να αισθάνονται όπως εσύ. Δε λέω να γίνεις πέφτουλας ντε και καλά. Απλά να μπεις στο παιχνίδι, να συνομιλήσεις.Γι'αυτούς που δεν πιστεύουν ότι για όλους υπάρχει ένα ταίρι, είναι γιατί ίσως δεν έτυχε να το συναντήσουν. Υπάρχει όμως.
Scroll to top icon