ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.3.2018 | 18:52

Ανεπίδεκτοι μαθήσεως.

Έκανα μια φιλότιμη προσπάθεια αλλά όσο απλά, λιτά και κατανοητά να εκφραστεί μια γυναίκα υπάρχουν και εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται. Αν δεν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να λέμε τα αυτονόητα το γνωρίζω και αυτή είναι η τραγωδία.Λοιπόν δεν αναφέρθηκα σε μάρκες αυτοκινήτων και σε φανταχτερά τετράτροχα. Αν θέλει να έρθει να με πάρει με πατίνι ας έρθει. Αρκεί το πατίνι να είναι καθαρό. Το πιάνουμε το νόημα;Κάποιος έγραψε πως θα με ήθελε μόνο για σεξ. Καλό μου παιδί αν ταυτιζόταν οι επιθυμίες μας που το βλέπεις το πρόβλημα; Δείχνεις να συμφωνείς επί της ουσίας επομένως πιστεύω θα τα βρίσκαμε.Κανείς μα κανείς που διαφωνεί δεν σχολίασε τι ήταν ακριβώς εκείνο που τον ενόχλησε. Μήπως τα αγοράκια ξέμειναν από επιχειρήματα ή μήπως δεν θέλουν να εκτεθούν; Παραδεχτείτε τι από όλα όσα έγραψα κάνετε και οι ίδιοι. Θα τα καταφέρετε;Κάποιος ειρωνεύτηκε επειδή είμαι μια γυναίκα πολύ έμπειρη σεξουαλικά. Αγόρι μου σε τρομάζουν γυναίκες σαν και εμένα; Είμαστε πολλές πάρτο απόφαση. Άλλος με ρωτάει τι έχω να προσφέρω σε έναν άντρα πέρα από το σεξ. Μάλλον θεωρεί πως ένας άντρας που δεν μιλάει με το στόμα γεμάτο και δεν γίνεται αγενής αξίζει μια γυναίκα με γοητεία και προσωπικότητα. Αγαπητέ μου δεν κατάλαβες τι διάβασες. Αναρωτήσου καλύτερα εσύ ο ίδιος τι έχεις να προσφέρεις γιατί εφόσον σου φάνηκα απαιτητική χωρίς να αναφερθώ καν στο τι ζητάω υπάρχει πρόβλημα.Το ότι στο πρώτο ραντεβού δεν έχω καμία διάθεση να ακούσω ιστορίες από τον στρατό δεν έχει καμία σχέση με αυτά που έγραψες φίλε Puzzler.Είμαι 43 χρονών έχω αξιοπρεπέστατη εμφάνιση είμαι έξυπνη δυναμική και έχω στήσει την δουλειά που κάνω με τα χέρια μου. Αυτοσκοπός μου δεν είναι ο γάμος αν ήταν θα ήμουν παντρεμένη. Αναζητώ έναν σύντροφο που να μην χρειάζεται να του κάνω παρατηρήσεις για την συμπεριφορά του να είναι δυνατός και αυτόνομος. Αγοράκια που ψάχνουν μαμά και θέλουν ντάντεμα μακριά από εμένα. Αγοράκια που υπερεκτιμούν τον εαυτό τους με ανύπαρκτη προσωπικότητα μακριά από εμένα. Βλέποντας τα σχόλια αντικρύζω το γνωστό πρόβλημα ούτε τι διάβασαν δεν κατάλαβαν ορισμένοι χαίρομαι που δεν γνωρίζω την ηλικία τους. Μετράω δυο ακομπλεξάριστους άντρες που προφανώς ξέρουν να φέρνονται και δεν μυγιάστηκαν και μόλις έναν ο οποίος γέλασε και με κατάλαβε πλήρως. Tony σε αγαπώ.Που πήγαν οι γυναίκες; Μήπως και αυτές δεν θέλησαν να εκτεθούν και να φανούν κακές στα μάτια των αντρών; Δεν τις αδικώ ίσως και εγώ να έκανα το ίδιο.Σουφραζέτα σε ευχαριστώ για αυτό το ΜΠΑΡΔΟΝ σου που τα είπε όλα.Σοφία
12
 
 
 
 
σχόλια
"Παραδεχτείτε τι από όλα όσα έγραψα κάνετε και οι ίδιοι."----- απ'εδώ και κάτω δεν διαβάζετε οι λοιποί ---------Λοιπόν Σοφία, θα σε ξενερώσω:- Μερικές φορές μου βγαίνει ο Όλιβερ Τουιστ που αναφέρεις... Αδικία, ζόρικες καταστάσεις, έχουν αφήσει μια πικρή επίγευση. Όμως, οι περιγραφές μου είναι γλαφυρές και επικές, όχι μίζερες! - Ως εργασιομανής (που αγαπά αυτό που κάνει), ασχολούμαι και μιλάω πολύ για την εργασία μου. Ξέρω ότι αυτό ξενερώνει, αλλά δεν ελέγχεται (εύκολα).- Όταν ενθουσιάζομαι με ένα άτομο, γίνομαι φλύαρος. Και αυτό κουράζει.- Ούτε sex machine είμαι. Όμως, μαθαίνω γρήγορα όταν παθιάζομαι :DΓάμησε τα, πολλά μαζεύονται, και ακόμα δεν άρχισα. Κλείνω μ'ένα σημείο που διαφωνώ. Μετά από μένα πάντα, Διογένης, Τοκογλύφος και RP (αν και μικρός) είναι εγγύηση... μην αρπάζεσαι εάν διαφωνείς με αυτό που λένε ;) :D
Σκέφτομαι ότι έχω μιλήσει κι εγώ για πρώην, σκέφτομαι ότι έχω καταλήξει να λέω τον πόνο μου στον άλλον σε ραντεβού. Δεν έκανα επίδειξη απλά δεν καταλάβαινα και τι έκανα, σαμποτάριζα την όλη φάση γιατί δεν ήμουν σίγουρη. Οι ιστορίες από τον στρατό δε μ' ενοχλούν αλλά απαιτώ καθαριότητα και ουσιαστική ευγένεια. Τ' άλλα βρίσκονται.
Από αυτά που γράφεις διαφαίνεται μια πολύ δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα που πέτυχε αυτά που ήθελε. Τόσο δυναμική, που η πλειοψηφία των αντρών της φαίνονται αγοράκια. Αυτό είναι που ενόχλησε. Και όπως είναι λογικό, ψάχνεις έναν αντίστοιχο συνοδοιπόρο και δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο.
Γυναίκα εδώ. Και σχολίασα πως ναι μεν, το νόημα σωστό αλλά το ύφος ιδιαίτερα επιβλητικό, σαρκαστικό ως και ειρωνικό για μια Γυναίκα η οποία, κατά τα λεγόμενα της, δεν θέλει να μαθητεύσει κανέναν. Μάλιστα σου έδωσα την αντίστοιχη γυναικεία εκδοχή. Αν μετά από 43 χρόνια διαλέγεις ακόμα άντρες που δεν σέβονται την καθαριότητα του χώρου τους, την αισθητική τους, την συνοδό/σύντροφο τους, μάλλον πρέπει να σκεφτείς την αναβάθμιση του τρόπου επιλογής και όχι την νουθέτηση των αντρών. Μεταξύ μας, η γυναίκα επιλέγει. Δεν την επιλέγουνε. Κι αυτό γιατί αποτελεί εξαίρεση. Όπως εξαίρεση αποτελεί και ένας άντρας έτσι όπως τον περιγράφεις. Συνεπώς, αν μετά από 43 χρόνια, πετυχαίνεις τις ίδιες περιπτώσεις, μάλλον δεν φταίνε οι καημένοι που δεν έχουν ενηλικιωθεί. Μάλλον φταίει η μεθοδολογία εύρεσης συντρόφου. Και τέλος, γυναίκα γεννιέσαι. Δεν γίνεσαι ούτε γερνώντας και ουτε μ*μιώντας. Αυτά.
Λέμε ότι εσύ επιλέγεις τον έναν ή τον άλλον αλλά δεν λέμε και τι επιλογές διαθέτουμε και με ποιους έχουμε και κάτι να πούμε. Έχει τύχει να γνωρίσω υπέροχα παιδιά που δεν είχαμε να πούμε τίποτα, βαρετό.
Ανία έχεις δίκιο. Αλλά πιστεύω θα συμφωνήσεις στο γεγονός πως όλοι είμαστε διαφορετικοί. Διαφορετικό επίπεδο γνώσης, αντίληψης, αισθητικής κλπ. Προσωπικά, αν μια επιλογή μου πέσει στο κενό, δεν φταίει κανείς. Απλά δεν ταιριάζαμε σε κάποια θέματα. Αυτό που ψάχνω ή οι προσδοκίες που έχω από έναν εν δυνάμι σύντροφο μου, έχουν να κάνουν με εμένα την ίδια. Εκτός και αν ο άνθρωπος συμπεριφερθεί ανήθικα. Στην ηθική υπάρχουν κάποιες κοινές σταθερές ασχέτως φύλου. Αλλά πάρ’το και λίγο επαγωγικά... αν δεν υπήρχαν αυτά τα άκυρα ραντεβού, πώς θα είχε την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά κάποιος που όντως ανταποκρίνεται στα όσα υποκειμενικά ζητάει ο καθένας μας;!
Με βάση ένα προηγούμενο έξοχο σχόλιο σου θα έπαιρνα όρκο ότι είσαι άντρας, και δη με σπουδές επί των μαθηματικών. Τέλοσπάντων, θα μου επιτρέψεις να πω ότι -κατά την ταπεινή μου άποψη- εδώ είσαι λάθος, από αρκετές απόψεις. - Η γυναίκα περιέγραψε καταστάσεις που την έχουν ξενερώσει σε "πρώτα ραντεβού". Δεν μπορεί να ξέρει όλα όσα αναφέρεις για τον άλλο πριν καν βγει ένα 1ο ραντεβού! Τότε αρχίζεις να μαθαίνεις τον άλλο.- Κυκλοφορεί μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο κανόνας 80-20 (αρχή του Παρέτο) εφαρμόζεται και στις σεξουαλικές σχέσεις μέσα σε έναν πληθυσμό. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ένα ποσοστό 20% επί των ανδρών έχει "κοιμηθεί" με το 80% των γυναικών. Όταν ένας άνδρας απορρίπτει μια γυναίκα, ποιος επιλέγει? Όταν ένας παντρεμένος, έχει 2-3 γκόμενες (κατά τα λοιπά "αδέσμευτες"), ποιος επιλέγει?- Καθώς μεγαλώνουμε, κακά τα ψέματα, μειώνεται το καλάθι των επιλογών. Επίσης, εάν δεν ανήκουμε σε κατάλληλο "κύκλο" (όπως σωστά συνηθίζει να λέει ο Διογένης), ίσως να μην μπορούμε καν να προσεγγίσουμε επιλογές που τυχόν θα μας ταίριαζαν. Υπό αυτό το πρίσμα, την αδικείς εμμένοντας στο τι θα πρεπει να κάνει στην ηλικία της.- Ανέτρεξα στα προηγούμενα σχόλια. Η γυναίκα ανέφερε ότι "Εμείς να δείτε ιστορίες που θα είχαμε να σας πούμε", αλλά δεν δήλωσε πουθενά ότι εξιστορεί την εμπειρία της. Οπότε, και εκεί η κριτική σου ήταν επί λάθος βάσης.
Τόνυ, θα τηρήσω την σειρά που έχεις στο σχόλιο σου. - σαφώς κάποια στοιχεία φαίνονται κατόπιν συνάντησης και μάλιστα μερικά ουσιώδη φαίνονται κατόπιν πολλών πολλών συναντήσεων. Αρκετά φαίνονται με την πρώτη ματιά, όπως το ντύσιμο. Αλλά! Δεν φταίει κανένας άντρας αν οι προσδοκίες μου είναι διαφορετικές από αυτό που έχει να προσφέρει. Δεν φταίει κανείς. Δες το από τη δική σου οπτική. Όταν συναντάς μια γυναίκα έξω σε ένα μπαρ, μακιγιαρισμένη στο φουλ και ντυμένη σχετικά προκλητικά, θα περίμενες να έρθει στο ραντεβού σας άβαφτη και απλή; Ή μήπως θα έφταιγε εκείνη που θεωρεί το σοβάτισμα απαραίτητο;- όταν ένας άντρας απορρίπτει μια γυναίκα ή μια γυναίκα έναν άντρα, έχει να κάνει πάλι με το δικαίωμα ατην επιλογή. Όταν ένας δεσμευμένος έχει άλλες 2-3, έχει προφανώς θέματα ηθικής. Η ηθική ως στοιχείο χαρακτήρα, δεν εξαρτάται από το φύλο. Είναι σχετικά αντικειμενικό στοιχείο επιλογής και για τα δύο φύλα. Έχω γνωρίσει άντρες που τους φτιάχνει όταν η γυναίκα είναι «πεταλουδίτσα» και το αντίθετο. Περί ορέξεως όμως. Προσωπικά, όταν κάποιος παραβιάζει τα όρια της ηθικής είναι απαίσιος. Αλλά πάλι, απλά δεν τον επιλέγω ή τον απορρίπτω. - καθώς μεγαλώνουμε, πέραν από τις φυσικές συνέπειες τύπου γήρας κλπ, ναι περιορίζουμε και το πεδίο δράσης μας. Αν μεγαλώνουμε στο μυαλό, όπως και στο σώμα, μαθαίνουμε από την εμπειρία μας. Αυτό ναι μεν περιοριστικό, αλλά όχι αρνητικό πιστεύω. Όσο για τον κύκλο. Όσο μεγαλώνουμε κάνουμε επίσης φίλους. Έναν κοινωνικό κύκλο. Εάν αυτός δεν απαρτίζεται από άτομα που μας καλύπτουν, δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από τους φίλους μας να αλλάξουν ώστε να ταιριάζουν στα γούστα μας. Να γνωρίσεις έναν σύντροφο από την άλλη μέσω του κύκλου σου, είναι δώρον άδωρον. Η αποτυχία/επιτυχία είναι το ίδιο πιθανές. - η εξ. Εξέφρασε την δυσφορία της προς τους άντρες, βασίζοντας το κάθε επιχείρημα στο γεγονός πως είναι γυναίκα μιας α ηλικίας και σεξουαλικής εμπειρίας. Γι αυτό λογικά και ο Κυνικός αναφέρθηκε στο θέμα «σωματική προσφορά» κατ’ αυτό τον τρόπο. Όταν κάποιος απαιτεί από έναν εν δυνάμι σύντροφο να είναι «ταιριαστός» στα γούστα του, γιατί ο ίδιος είναι έμπειρος ηλικιακά και σεξουαλικά, αυτομάτως θέτει ως «προτερήματα» του, την εμπειρία του ηλικιακά και σεξουαλικά. Κοινώς, αν βρω έναν καλοντυμένο πρώην πορνοσταρ θα είναι ευτυχισμένη;! οκ το έφτασα στα άκρα, αλλά προσπαθώ να σου εξηγήσω τον τρόπο σκέψης. Εν τέλη για να μην σε κουράζω, όλοι είμαστε διαφορετικοί και αυτό δεν είναι λάθος. Προσωπικά, δεν θα αλλάξω τίποτα πάνω μου, ώστε να γίνω αποδεκτή από έναν άντρα, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα πρώτο ραντεβού. Αν θέλω εγώ η ίδια να προσαρμόσω κάτι το κάνω για εμένα. Όχι για να εντυπωσιάσω έναν ώριμο, έμπειρο σεξουαλικά άντρα.
Αν πάω να ψαχτώ στη Σαουδική Αραβία δεν θα δυσκολευτώ παραπάνω να βρω αυτόν που θέλω αν μ' αρέσουν οι πιο ανοιχτόμυαλοι και συζητήσιμοι; Δεν είναι απίθανο μεν, αλλά δεν είναι τόσο συχνό. Μιλάμε με θέμα πιθανοτήτων. Επιπλέον, γιατί ένα παλικάρι που έχει πολλά θετικά για τα μάτια πολλών γυναικών να μην έχει βρει κάποια ή να μην μ' απορρίψει γιατί ναι μεν σε μένα αρέσει αλλά όχι σε κείνον.Στο νόμο των πιθανοτήτων μετράνε οι σωστοί χειρισμοί αλλά και η τύχη μαζί με τις πεπερασμένες επιλογές που προϋπάρχουν. Υ.Γ. Θα μου πεις ακραίο μεν αυτό που λέω με τη Σαουδική Αραβία, αλλά στο ζήτημα της παιδείας υπάρχει μέλλον. Δεν πιστεύω ότι φταίνε οι άντρες ή οι γυναίκες. Απλά ενώ κανονικά όλοι θα πρεπε να δουλεύουμε τους εαυτούς μας, η πλειονότητα δουλεύει τον εαυτό της. Άρα οι λίγοι λοιπόν που κάνουν πρόοδο θα πρέπει και να βρεθούν, να νιώσουν έλξη και να ταιριάζουν. Αγχώθηκα και μόνο που τα σκέφτηκα...
Scroll to top icon