ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.3.2018 | 03:03

Εμένα πάλι από εδώ μέσα ένα πρόσωπο με ενδιαφέρει

και με αυτό θέλω να βρεθώ οι άλλοι δεν με απασχολεί βρεθείτε δεν βρεθείτε. Δεν έχω καταστρώσει ακόμη σχέδιο αλλά θα γίνει και αυτό το μόνο σίγουρο. Μην αρχίσετε να αναρωτιέστε ποιος και τι γιατί δεν πρόκειται να το βρείτε όσο και αν προσπαθήσετε. Σε περίπτωση που βγει κάτι καλό θα ενημερώσουμε και θα πάθετε πλάκα προς το παρών το πρόσωπο δεν έχει ιδέα.
13
 
 
 
 
σχόλια
(Ηρθε μια γρια απο την πολη κ εφερε το χάσει, χάσει, παναγιτσα μου να χάσει. )Ευχομαι να θελει εσενα Ανια.(Την πατησε!μουχαχαχαχαχαχ)(Εμενα εννοει κ νομίζει αυτη)Σίγουρα εσενα λεει!καλημέρα!
(Άμα χάσω θα γράφω πιο μεγάλα σχόλια! Σας απειλώ! )Σ' ευχαριστώ πολύ χρύσο μου ( μιας και είμαστε γλειφτρόνια). Αλλά κι εσένα αν θέλει θα χαρώ (Όχι Παναγιά μου και Χριστέ!) Υ.Γ. Σ' ευχαριστώ γλυκιά νεράιδα, για το καλό όλων ας εννοεί εμένα αλλιώς θ' αρχίσω να γράφω διακριτικές 10-15 εξομολογήσεις ημερησίως για το ότι τελικά δεν είχαν σχέδιο να με προσεγγίσουν και πόσο πολύ με πόνεσε και γι' αυτό όλοι σας να μου στείλετε θετική ενέργεια να συνέλθω!
Χαχαχχαχαχαχα!!!! Αλληλογλυψιμο αγαπημένη μου????? ΧΛΑΠ ΧΛΟΥΠ!!!! ΕΕΕΕΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ 1000,όπως και κάποια άλλα πλασματακια από εδώ μέσα και ας λένε ότι θέλουν οι αρνητικοί και κακόβουλοι άνθρωποι!Σου στέλνω φουλ θετική ενέργεια τώρα για να εννοεί εσένα!!!!!!!!!! Με το ΚΑΛΟ!!! :-* :-* :-*
Καλημέρα!!!! Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι πάντως....ΕΚΠΛΗΞΗ!!!! Και μάλλον θες να το κάνεις διακριτικά χωρίς να εκτεθεί κανένας σας! Μπράβο!!!! Καλή Επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα!!! ;-) Περιμένουμε νέα σας ευχάριστα και σύντομα!!!!
Scroll to top icon