ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.3.2018 | 01:12

Τι πάει λάθος;

Είμαι άντρας 25 χρονών... Μετά από το χωρισμό με τη πρώην κοπέλα μου( 2 χρόνια πριν) έχω επέλθει σε ένα τελμα στον ερωτικό τομέα. Τον 1ο χρόνο δε ψαχνομουν διότι ήθελα να ξεπεράσω το χωρισμό πρώτο. Όμως εδώ και 1 χρόνο ψάχνω να βρω μια σύντροφο αλλά τίποτα. Έχω βγει αρκετά ραντεβού αλλά όλα έχουν σταματήσει στο πρώτο ραντεβού. Ενώ δέχονται να βγουν μαζί μου, μετά δε συνεχίζεται. Δε ξέρω τι κάνω λάθος... Είμαι ντροπαλός αρκετά, αυτό το αναγνωρίζω, και αρκετά αγαρμπος με τις γυναίκες. Αλλά τι γίνεται λάθος; Για να βγαίνουν μαζί μου είναι θετικό, μετά όμως;
6
 
 
 
 
σχόλια
Μέχρι ένα σημείο το "ντροπαλός" και "άγαρμπος" (αν δε μιλάμε για κάτι ακραίο) μπορεί να είναι και γοητευτικά.Προσωπικά περισσότερο θα με γοητεύε κάποιος στον οποίο θα διέκρινα μια συστολή,κι ας ήταν και λίγο άγαρμπος (πολύ πιθανό να το έβρισκα και χαριτωμένο),παρά ένας που θα φαινόταν εξυπνάκιας και αλαζόνας ή που θα προσπαθούσε να μου την πέσει άκομψα.Τώρα στη περίπτωσή σου επειδή δεν έχουμε εικόνα των ραντεβού και γενικά της συμπεριφοράς σου,δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.Μπορεί να μην άρεσες στις συγκεκριμένες για κάποιους δικούς τους λόγους.Μπορεί όμως να αρέσεις στην επόμενη που θα βγεις.Μπορεί και να μη σου αρέσει εκείνη τελικά.Χημεία λέγεται.
Μπράβο σου που πρώτα έκατσες να ξεπεράσεις την προηγούμενη σχέση. :) Τώρα για τις κοπέλες δεν ξέρουμε αν φταίει κάτι ή αν φταις εσύ αλλά αυτό που εμένα με ξεμπλόκαρε κι έκτοτε έπαψα να φοβάμαι αν τυχόν αρέσω ή δεν αρέσω σε κάποιο ραντεβού στον άλλον ήταν ότι δεν σκεφτόμουν τη χυλόπιτα σαν προσωπική απόρριψη. Μ' ένοιαζε να δω λίγο αν έχουμε χημεία, αν όντως μ' αρέσει πριν στεναχωρηθώ που δεν 'με θέλει, αν τον θέλω όντως κι άλλα τέτοια. Η αλήθεια είναι- κι ισχύει και για τα δύο φύλα- ότι μπορεί ο άλλος να βγει μ' άλλες προσδοκίες κι αλλιώς μετά να του βγει ή εσύ από το άπο το άγχος σου και τις ντροπές να φανείς αδιάφορος.
Σίγουρα είναι καλό το οτι δέχονται να βγουν μαζί σου... Είσαι σε περίοδο που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου? Ξέρεις τι θέλεις απο μια κοπέλα? (εννοώ έχεις στο νου σου τι τύπο γυναίκας θέλεις να έχεις δίπλα σου, ή θέλεις να είσαι με κάποια για να μην είσαι μόνος? ) Για το ντροπαλός και άγαρμπος με τις γυναίκες να σου λεγα γκουγκλαρε 'το μαντρα του αμπα'.
Scroll to top icon