ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2018 | 11:40

Νιώθω απογοητευμένη

Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί 4 χρόνια. Μου ανακοίνωσε πως άλλαξε γνώμη και δεν είναι σε φάση να κάνει οικογένεια, οπότε προς το παρόν να μην ελπίζω για κάτι παραπάνω. Η σεξουαλική μας ζωή είναι σχεδόν ανύπαρκτη ( 1 φορά τον μήνα το πολύ) γιατί "Δεν έχει όρεξη", άσχετα αν εγώ είμαι πάντα περιποιημένη και τον πλησιάζω σχεδόν καθημερινά αλλά με απορρίπτει και φυσικά τις περισσότερες μέρες τις εβδομάδας κοιμάται στον καναπέ γιατί "Έβλεπε τηλεόραση και αποκοιμήθηκε". Το θέμα είναι ότι αυτή η απόρριψη με απογοητεύει αφάνταστα, με στεναχωρει και μου έχει ρίξει την αυτοπεποίθηση. Και φυσικά φταίω γιατί εάν παραπονεθώ που δεν κάνουμε πια σεξ τον ζαλίζω. Απλά ρε παιδιά ήθελα να σας πω τον πόνο μου. Δεν θα σας ρωτήσω τι πρέπει να κάνω, ξέρω πολύ καλά, το θέμα είναι πως δε μπορώ να βρω τη δύναμη και το θάρρος να το κάνω.
7
 
 
 
 
σχόλια
Πέρα από την έλλειψη της επιθυμίας για σεξ (που μπορεί να οφείλεται και σε ψυχολογικούς παράγοντες,κούραση,στρες κτλ),εμένα μου χτυπάει άσχημα το "άλλαξε γνώμη και δεν είναι σε φάση να κάνει οικογένεια".Για να λες ότι άλλαξε γνώμη σημαίνει ότι σου είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο και τώρα -εκτός των άλλων-στα γυρίζει?Δηλαδή μ'αυτή τη λογική εσύ πρέπει να είσαι στο περίμενε όχι μόνο για το αν και πότε θα του κάνει κούκου,αλλά και αν θα έχετε μέλλον..Δηλαδή να φτάσει η στιγμή που θα χουν περάσει άλλα τόσα χρόνια για αποφασίσει ότι τελικά δε το βλέπει σοβαρά..Όχι.Κι επειδή έχω πέρασει από παρόμοια κατάσταση,θα σου πω ότι ο Διογένης έχει δίκιο σ'αυτό που λέει,όταν βρεθεί τρίτο πρόσωπο θα τελειώσει η ιστορία,ίσως όχι εύκολα αλλά τα δείγματα δεν είναι καλά.Μπορεί και για κείνον να υπάρχει κάτι άλλο και να μη το ξέρεις.
Μ ι λ η σ ε του!!!! Δεν ξέρεις τι σκέπτεται και τι αισθάνεται αν δεν κάνεις μια ανοικτή κουβέντα. Απορώ πως έχετε αντέξει και 4 χρόνια χωρίς να συζητάτε ανοικτά τέτοια θεμελιακά ζητήματα. Γιατί να ερμηνεύεις μόνη σου και να ρωτάς τον καθένα εδω μέσα να ερμηνεύσει την κατάσταση; Δεν έχεις παρά να καθίσεις τον δικό σου κάτω, να του πεις πως αισθάνεσαι εσύ και να τον ρωτήσεις τι αισθάνεται εκείνος!
ΟΚ, εσύ δε βρίσκεις τη δύναμη, εκείνος γιατί κάθεται δεν μπορώ να αντιληφθώ. Πιστεύω πως όλα θα τελειώσουν όταν από την πλευρά του ενός εκ των δύο σας υπάρξει κάποιο τρίτο πρόσωπο. Μέχρι τότε μάλλον θα ζείτε βολεμένοι έτσι.
Μη σκέφτεσαι ότι πρέπει να χωρίσεις. Να σκέφτεσαι ότι θέλεις να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπό σου και ότι μια σχέση, παρά τις δυσκολίες, είναι για να μας προσφέρει συντροφικότητα και εδώ και καιρό εσύ νιώθεις μόνη σου στη σχέση σου. Έτσι θα βρεις τη δύναμη να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει.
Scroll to top icon