ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.3.2018 | 20:07

Αρωμα

Μ' αρεσει πολυ ενας συμφοιτητης μου και απο πολλες ενδειξεις εχω καταλαβει οτι κ κεινος ενδιαφερεται για μενα. Τις προαλλες συναντηθηκαμε στη βιβλιοθηκη κ την ωρα που χαιρετιομασταν κ ανταλλασσαμε 2-3 κουβεντες, γυρναει και μου λεει "αυτο το αρωμα που φορας το φορανε πολλες κοπελες στη βιβλιοθηκη και καθε φορα που το μυριζω, γυρναω γυρω γυρω, γιατι νομιζω οτι καπου θα σε δω". Εμενα μου εκανε εντυπωση 1) το οτι θυμοταν πως μυριζει το αρωμα μου και 2) το οτι μου ειπε οτι φορανε το αρωμα μου κ πολλες αλλες-και αυτο το τελευταιο το λεω γιατι το αρωμα που φοραω ειναι σχετικα παλιο και δεν ειναι απο τα κλασσικα, οποτε δεν μου φαινεται κ πολυ πιθανο να το φορανε κ τοσες κοπελες στη βιβλιοθηκη! Αρα ισως απλα αυτος μυριζε παρομοια αρωματα με το δικο μου και του ερχομουν εγω στο μυαλο. Παντως σιγουρα το οτι του ειχε αποτυπωθει στο μυαλο του το πως μυριζω και το οτι ακομα κ παρομοια αρωματα με το δικο μου του εφερναν στο μυαλο εμενα, μου φανηκε σιγουρα θετικο σημαδι. Γιατι ειναι αλλο πχ να ειναι καποιος διπλα σου κ να μυριζεις ωραια κ απλα να στο επισημανει και αλλο το να ειστε σε διαφορετικο μερος κ εκεινος να μυριζει ενα αρωμα κ να του ερχεσαι στο μυαλο εσυ. Σημαινει δηλαδη οτι εχει δωσει λιγη παραπανω σημασια στο πως μυριζεις και οτι του εχει αποτυπωθει στη μνημη του. Τι λετε και σεις? Σας παρακαλω, μη με κοροιδεψετε, μπορει να ακουγονται βλακειες αυτα που λεω, απλα μ αρεσει πολυ αυτο το παιδι και με ξαφνιασε ευχαριστα οταν μου ειπε αυτο το πραγμα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Σε θελει αλλα αυτα περι αρωματος ειναι μπουρδιτσες...Εαν υποθεσουμε οτι το αρωμα σου ειναι σπανιο κ σου ειπε οτι το φορανε πολλες κοπελες εχει μπερδεψει τα μπουτια του κ -λυπαμαι που στο λεω αλλα-δεν το εχει ξεχωρισει...Προσωπικα δεν θα κολακευομουν απο αυτο αλλα επειδη ειπε οτι γυρναει για να δει αν εισαι εσυ,τελικα,θα χαιρομουν...Καλη τυχη! ;-)
Αχ ναι έτσι φαίνεται ξεκάθαρα θα έλεγα, συν οτι στο είπε για να σου δώσει hint! (Για το αν το έχουν όλες διαφωνώ λίγο, γιατί η κάθε μάρκα είναι δήθεν μοναδική αλλά τα βρίσκουμε όλα στα Hondos και ο καθένας πιστεύει οτι είναι ο μόνος που ανακάλυψε οτ τάδε άρωμα).
Πολύ γέλασα με την εξομολόγηση...1. Δεν έχει την παραμικρή ιδέα ποιο άρωμα φοράς.2. Δεν το έχει μυρίσει σε καμία άλλη.3. Είπε κάτι όμορφο για να σου δείξει ότι όχι μονο σε έχει προσεξει, αλλά και ο,τι ταχα μου έχει συνδυάσει μόνο εσένα με το άρωμα αυτό.4. Παρά το γεγονός ότι όλα όσα σου είπε ειναι σκέτο μπαλαμούτι, παραμύθι, ένα ειναι σίγουρο. Σε θέλει. Για τι ακριβώς, περιμένω την επόμενη εξομολόγηση.
Scroll to top icon